
Όταν οι θερμοκρασίες αυξάνονται το καλοκαίρι, πρέπει επίσης να προσαρμόσουμε τις γαστρονομικές μας επιθυμίες. Και για καλό λόγο, το σώμα, ήδη δοκιμαζόμενο από τη ζέστη, έχει δυσκολία να αφομοιώσει υπερβολικά πλούσιες τροφές. Πρέπει να αποφεύγονται απολύτως τα βαριά, υπερβολικά λιπαρά ή ευαίσθητα πιάτα αναφορικά με τη συντήρηση, ειδικά όταν πηγαίνουμε σε κάποιο εστιατόριο.
Το καλοκαίρι είναι πράγματι η περίοδος κατά την οποία οι τροφικές δηλητηριάσεις είναι πιο πιθανές να συμβούν. Τα βακτήρια αγαπούν τη ζέστη και αναπτύσσονται γρήγορα μόλις αυξηθεί η θερμοκρασία.
Δες περισσότερα στο harpersbazaar.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr