
Άλειμμα σοκολάτας με αβοκάντο; Ω, ναι! Η ουδέτερη γεύση του αβοκάντο το κάνει ιδανικό συστατικό για σούπερ υγιεινά γλυκά, όπως αυτό το DIY άλειμμα σοκολάτας.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πίτα με αβοκάντο σαν χριστουγεννιάτικο δεντράκι
Δοκίμασε κι εσύ τη συνταγή της Lucy Jessop, συγγραφέα του The Goodness of Avocado για άλειμμα σοκολάτςς με αβοκάντο:
- Ψήσε σε χαμηλή θερμοκρασία (130-150°C) για περίπου 20 λεπτά 1/2 φλ. ασπρισμένα φουντούκια και χτύπησέ τα στο μούλτι μέχρι να γίνουν πολτός.
- Πρόσθεσε 1 ώριμο αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια, 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας, 1/3 φλ. άγλυκη σκόνη κακάο, 1/4 φλ. σιρόπι σφενδάμνου και μια πρέζα αλάτι και συνέχισε μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα.
- Αποθήκευσέ τη σε βαζάκι στο ψυγείο σου ή απόλαυσέ την αμέσως αλειμμένη στο ψωμί σου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr