Αγγελική Μοράρη
Σαλάτα Ταμπουλέ
Υλικά:
- 1 φλ. πλιγούρι
- 2 φλ. νερό (το νερό που θα μουλιάσει το πλιγούρι πρέπει να
είναι καυτό!)
- 4 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- λίγο φρέσκο δυόσμο
- χυμό από 1 λεμόνι
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 1 μέτρια ντομάτα, ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
1) Μουλιάζετε το πλιγούρι στο νερό μέχρι να το απορροφήσει
όλο.
2) Μεταφέρετε το πλιγούρι σε ένα μπολ, προσθέτετε τα
υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά
Διατροφική Ανάλυση: 330 θερμίδες, 16 γρ. λιπαρά (12,5 γρ. κορεσμένα), 30 mg νάτριο, 7 γρ. φυτικές ίνες, 6 γρ. πρωτεΐνη
Ευχαριστούμε την Αγγελική Κ. Μοράρη Msc
nutritipsbyaggelikimorari.wordpress.com
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr