Θα χρειαστείς:
Κακάο σε σκόνη
Λάδι καρύδας
Ψίχα καρύδα
Αποξηραμένoι χουρμάδες
Ψίχα αμυγδάλου
Εκτέλεση:
Βάζεις στο νερό τους χουρμάδες να μουλιάσουν για είκοσι λεπτά. Σε μούλτι χτυπάς τα αμύγδαλα, την καρύδα και την σκόνη κακάο.
Ζεσταίνεις και το λάδι καρύσας και το προσθέτεις στο μούλιτι.
Πλάθεις το υλικό σε μπαλάκια, το τοποθετείς στο ψυγείο για μισή ώρα.
Καλύπτεις τα σοκολατάκια με σπόρους chia ή goji berries
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr