Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μάθαμε τη διατροφή και τη γυμναστική της!

Κανείς δε φανταζόταν ότι αυτό είναι το αγαπημένο της είδος άσκησης.

stamatina-tsimtsili-def

Μας λέει καλημέρα κάθε πρωί. Είναι η πιο γήινη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, σκέφτεται θετικά, χαμογελάει συχνά, μιλάει με ευγένεια και ειλικρίνεια. Α, και σε ακούει προσκετικά - σπάνιο πράγμα για άνθρωπο της τηλεόρασης!

Μάθαμε και τη διατροφή της Ντορέττας Παπαδημητρίου!

Αλήθεια, ποια είναι η διατροφή της και τι γυμναστική κάνει;

Με το σώμα σου πόσο ασχολείσαι;

«Περνάω φάσεις. Κάποτε μπήκα στη διαδικασία να ασκηθώ εντατικά και να χάσω και τα τελευταία κιλά της εγκυμοσύνης και τα κατάφερα. Μετά πέρασα μια φάση που ξαναέφαγα. Γενικά με βοηθά το σώμα μου. Αν εξαιρέσεις ότι παίρνω στην κοιλίτσα αν φάω λίγο παραπάνω και όλοι με ρωτούν αν είμαι έγκυος, γενικά έχω σφιχτό σώμα και τα χρόνια γυμναστικής που έχω κάνει συμβάλλουν να το διατηρώ έτσι. Τώρα περνάω μια φάση που προσέχω».

Και τι πρόγραμμα διατροφής ακολουθείς;

«Επειδή είμαι ενημερωμένη πάνω σε θέματα διατροφής, κάνω λίγο τα δικά μου. Προσέχω και τρώω λίγο πιο στεγνά. Αυτό που με βοήθησε είναι ότι έφερα πολύ νωρίς το βραδινό μου. Όταν σταμάτησα να τρώω στις 9:30 που ερχόταν ο Θέμης και άρχισα να τρώω στις 7 μαζί με τα κορίτσια, είδα μεγάλη διαφορά. Προσπαθώ να πίνω πολύ νερό και δε μου αρέσουν πολύ τα γλυκά».

Γυμνάζεσαι;

«Κάνω στο σπίτι TRX. Όμως, το πιο αποτελεσματικό πράγμα που έχω δοκιμάσει είναι το

CrossFit, γιατί γενικά βαριέμαι τη γυμναστική. Στο CrossFit τα δίνεις όλα για 35 λεπτά, πεθαίνεις από την κούραση, αλλά εκεί που πας να βαρεθείς, έχεις τελειώσει».

Στα πόσα κιλά νιώθεις καλά;

«Από τα 17 μου είμαι πάντα 56-57 κιλά. Τώρα είμαι 60. Και στα 58-59 είμαι καλά».

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i