Το μυστικό για βελτίωση μνήμης, συγκέντρωση, μείωση άγχους και κόπωσης (αλλά και για τις εξάψεις της εμμηνόπαυσης)

Μοναδικά οργανικά (βιολογικά) συμπληρώματα, εκχυλίσματα και διατροφικά προϊόντα για τους πιο απαιτητικούς!

better memory woman iStock

Ποιότητα, αξιοπιστία, καινοτομία, ασφάλεια, προσιτή τιμή μα πάνω από όλα εξατομίκευση.  Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας ή αλλιώς έξι λέξεις κλειδιά που συνθέτουν το παζλ του ευ ζην. "Κομμάτια" που πρέπει να συνυπάρχουν απολύτως αρμονικά όταν μιλάμε κυρίως για τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής. 

Το μυστικό για βελτίωση μνήμης, συγκέντρωση, μείωση της κόπωσης (αλλά και για τις εξάψεις της εμμηνόπαυσης) 

H σειρά Bioss Organics των BIO TONICS είναι η μοναδική Ελληνική μάρκα βιολογικών συμπληρωμάτων και μία με τις μεγαλύτερες γκάμες παγκοσμίως. 

Με ευεργετική δράση στη μνήμη, τη συγκέντρωση την πνευματική & φυσική απόδοση καθώς και στη μείωση του άγχους η μοναδική της σύνθεση συμβάλλει και στη μείωση των εξάψεων στη βελτίωση της διάθεσης ενώ διαθέτει και αγχολυτικές ιδιότητες.

BIO TONICS λόγω του περιορισμού ανάπτυξης κειμένων από την σχετική νομοθεσία, προτείνει τη σωστή ενημέρωση για τα διατροφικά οφέλη και την επίδραση των συστατικών στον οργανισμό από έγκυρα επιστημονικά sites στο .com, όπως τα webmd, examine ή με σχετική αναζήτηση στον παγκόσμιο ιστό, βάζοντας ως λέξη κλειδί την ονομασία των συστατικών και την λέξη, claims.

Better vita

Βιολογική RHODIOLA ROSEA σε κάψουλες. Full Spectrum.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Λαμβάνουμε μία κάψουλα με ένα ποτήρι νερό/χυμό για να επιτύχουμε την κατάποση. Άτομα με πρόβλημα κατάποσης μπορούν να ανοίξουν την κάψουλα και να ανακατέψουν το περιεχόμενο σε νερό ή χυμό.  

Τα άτομα με προβλήματα υγείας, φαρμακευτική αγωγή και οι έγκυες θα πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους για την χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής.  Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την συνήθη δίαιτα. Τα προϊόντα που αποτελούν συμπληρώματα διατροφής γνωστοποιούνται στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.  Μην υπερβαίνετε την μερίδα ενός συμπληρώματος  χωρίς την συμβουλή του ιατρού σας. Τα προϊόντα με CE αποτελούν ιατροτεχνολογικά  προϊόντα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ

Διατηρείται σε ξηρό, σκιερό και δροσερό μέρος (<25◦C). Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Περιέχει 60 κάψουλες. VEGAN.

Λαμβάνεται κατά την διάρκεια της ημέρας χωρίς συνοδεία επιπλέον τροφής. NUTRACEUTICALS.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα της Amhes Pharma δεν περιέχουν  βαρεά μέταλλα, σόγια, GMO, αλάτι, ζωικά προιόντα, ζάχαρη, μαγιά, τεχνητα χρώματα, γαλακτοκομικά, στάρι, γλουτένη, λακτόζη.

Η εταιρία χρησιμοποιεί ως έκδοχα φυσική κυτταρίνη, άμυλο πατάτας, άμυλο ρυζιού, φυσικό πυρίτιο, λεκιθίνη ηλίανθου. Ως ασφάλεια ποιότητας, ρυθμιστή οξύτητας και γεύσης χρησιμοποιεί μόνο φυσικές γεύσεις, φυσικό κιτρικό οξύ λεμονιών και φυσικό ασκορβικό οξύ vit C.

Ανακάλυψε τα προϊόντα σε επιλεγμένα Φαρμακεία αλλά και μέσω του www.bettervita.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i