Η εξατομίκευση είναι το παν: Εσύ, πώς επιλέγεις το συμπλήρωμα διατροφής που σου ταιριάζει;

Φστ σε spray! Βρήκαμε την "ατομική βόμβα" που χρειάζεσαι για βέλτιστη υγεία και ομορφιά.

BeFunky-collage

Ποιότητα, αξιοπιστία, καινοτομία, ασφάλεια, προσιτή τιμή μα πάνω από όλα εξατομίκευση.  Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας ή αλλιώς έξι λέξεις κλειδιά που συνθέτουν το παζλ του ευ ζην. "Κομμάτια" που πρέπει να συνυπάρχουν απολύτως αρμονικά όταν μιλάμε κυρίως για τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής. 

Εγώ

Ούσα απαιτητική με ό, τι  αφορά τη διατροφή μου, υπέρ- δραστήρια -άρα πολλές φορές εξαντλημένη, και πολυσχιδής προσωπικότητα, καθημερινά έχω την ανάγκη να καλύπτω κάθε πτυχή του εαυτού μου στον υπερθετικό βαθμό. Το maximum, λοιπόν, το βρήκα σε δύο λέξεις: Amhes Pharma. Πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική εταιρία παραγωγής, που μεταξύ άλλων, διαθέτει δικό της τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης και που έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που μου εγγυώνται πως, ναι, είναι ό, τι ακριβώς χρειάζομαι. Με απλά λόγια; Μιλάμε για "ατομική βόμβα" υγείας και ομορφιάς.

Εσύ;

Αλήθεια, εσύ, τι τύπος είσαι και πώς φαντάζεσαι τη δική σου ιδανική "ατομική βόμβα" με την οποία θα ήθελες να πυροδοτήσεις τον οργανισμό και την εμφάνισή σου;

Πες μου τί ψάχνεις να σου πω πού θα το βρεις

Για ερωτική επιθυμία

Θέλεις να εκτοξεύσεις στα ύψη τη libido σου;  Το μοναδικό προϊόν νέας γενιάς συμπληρωμάτων διατροφής που έρχεται να βελτιώσει την ερωτική επιθυμία, ενέργεια και αντοχή, σε άνδρα και γυναίκα είναι το LIBIDON και είναι ό, τι χρειάζεσαι.

Η εξατομίκευση είναι το παν: Εσύ, πώς επιλέγεις το συμπλήρωμα διατροφής που σου ταιριάζει; - εικόνα 1

Όταν το υαλουρονικό οξύ είναι το «κλειδί» 

Θέλεις να επενδύσεις τόσο στο δέρμα σου όσο και στη συνολική σου υγεία; Το συμπλήρωμα διατροφής Atomic Hyaluronic Acid σε spray, με υαλουρονικό οξύ για την καταπολέμηση της ξηρότητας του δέρματος, των ματιών, των αρθρώσεων και του κόλπου σε φιάλη 30ml τότε είναι αυτό που ταιριάζει σε σένα.

Η εξατομίκευση είναι το παν: Εσύ, πώς επιλέγεις το συμπλήρωμα διατροφής που σου ταιριάζει; - εικόνα 2

Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ

Ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που ορκίζονται στο «Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ»; Τότε το συμπλήρωμα διατροφής Atomic Nootropic σε spray, για τη σωστή εγκεφαλική και γνωστική λειτουργία , σε φιάλη των 30ml, έχει φτιαχτεί για σένα.

Η εξατομίκευση είναι το παν: Εσύ, πώς επιλέγεις το συμπλήρωμα διατροφής που σου ταιριάζει; - εικόνα 3

Αντιοξειδωτικές ιδιότητες 

Μήπως το "detox now" είναι οι λέξεις που συνθέτουν το προφίλ σου; Τότε το συμπλήρωμα διατροφής Atomic co Q10 σε spray, είναι αυτό που ψάχνεις. Περιέχει συνένζυμο Q10 με αντιοξειδωτικές ιδιότητες για ενέργεια στο σώμα, σε φιάλη των 30ml.

Η εξατομίκευση είναι το παν: Εσύ, πώς επιλέγεις το συμπλήρωμα διατροφής που σου ταιριάζει; - εικόνα 4

Συμπλήρωμα διατροφής στα μέτρα σου ή αλλιώς η "ατομική βόμβα" που χρειάζεται ο οργανισμός σου

Όπως κατάλαβες, μιλώντας για συμπληρώματα διατροφής “στα μέτρα μας”, δεν θα μπορούσαμε να μην ξεχωρίσουμε τη σειρά Atomic, ή αλλιώς τα “εξατομικευμένα” προϊόντα που χάρη στην ευρεσιτεχνία της Amhes Pharma κατάφεραν να φέρουν τις δοσολογίες όσο πιο κοντά γίνεται για τον καθένα ξεχωριστά, για πρώτη φορά παγκοσμίως, χάρη στο μοναδικό σύστημα προώθησης των συστατικών.

 Tα προϊόντα Atomic με τρία λόγια 

3D TECHNOLOGY ή αλλιώς το τρίπτυχο της υγείας

  • PERSONALIZATION®: Η εξατομίκευση είναι το κλειδί
  • PROBIO® TECHNOLOGY: Τεχνολογία και ισορροπία
  • HIGH CLEAR® ΥΨΗΛΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ: Βέλτιστα αποτελέσματα

Τα ιδανικά προϊόντα υγείας και ομορφιάς σε spray που χωράνε στην τσάντα σου. Μήπως θέλεις και κάποιους έξτρα λόγους για να τα επιλέξεις;

  • Ευελιξία στη δοσολογία
  • Υψηλή απορρόφηση
  • Άμεση δράση
  • Υψηλή ποιότητα συστατικών
  • Ευκολία στη χρήση
  • Εγγυημένη αποτελεσματικότητα

AMHES ή αλλιώς ο βασικός λόγος που οδήγησε στην ίδρυση της εταιρείας που ξεχωρίσαμε

Ο ιθύνων νους

Η Ελληνική Εταιρεία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής Amhes Pharma ιδρύθηκε το 2004 από τον Ιωάννη Λιακόπουλο, ο οποίος είναι πρόεδρος και υπεύθυνος ανάπτυξης και δημιουργίας καινοτόμων προϊόντων. Ο κ. Λιακόπουλος δεν είναι μόνο όλα τα παραπάνω, είναι επίσης ο άνθρωπος που οραματίστηκε ένα νέο αύριο για τα συμπληρώματα διατροφής, δημιουργώντας μοναδικά προϊόντα, εξαιρετικής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, που απευθύνονται στον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά, καλύπτοντας τις προσωπικές του ανάγκες όχι μόνο ως προς τα υλικά αλλά και ως προς τη δοσολογία, κάτι που δεν έχει γίνει ξανά στην συγκεκριμένη αγορά.

Η δημιουργία της νέας αυτής εταιρείας ξεκίνησε όταν διαπιστώθηκε ότι το εύρος των συμπληρωμάτων και τροφίμων αθλητικής και υγιεινής, φυσικής διατροφής δεν είναι επαρκές. Όπως, μεταξύ άλλων, εξηγεί ο ίδιος ο Ιωάννης Λιακόπουλος, «λάτρεις οι ίδιοι της υγιεινής διατροφής και του αθλητισμού, ανακαλύπταμε όλο και περισσότερα προϊόντα που περιέχουν στοιχεία όπως γλυκαντικές, χρωστικές, και άλλες ουσίες αμφιβόλου υγιεινής προέλευσης».

Η ουσία

Μιλάμε για την πρώτη Ελληνική Εταιρία παραγωγής φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής που ανέπτυξε προϊόντα βασισμένα στα φυτικά βλαστοκύτταρα, στα φυτικά σπέρματα, στην δισμουτάση του υπεροξειδίου για την αντιγήρανση, σε complex μοναδικών εκχυλισμάτων και δυναμοποιημένων ελαίων.

Ανακάλυψε τα προϊόντα σε επιλεγμένα Φαρμακεία αλλά και μέσω του www.bettervita.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i