Βιταμίνη D3: Πού θα τη βρεις, γιατί τη χρειάζεσαι και τα sos για την ασφάλειά σου 

Η βιταμίνη D3 είναι μια από τις πιο πολύτιμες για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας. 

βιταμίνη D pepifoto

Είναι ίσως η πιο πολύτιμη, η απαραίτητη ηλιοδυναμωτική βιταμίνη. Μιλάμε για την D3 και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις γι' αυτήν. Στο πλευρό σου, σύμμαχος για είναι η BIO TONICS που καινοτομεί.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τη βιταμίνη D

Ο χειμώνας ήρθε, η ηλιοφάνεια λιγόστεψε, πρέπει να φροντίσουμε για την επάρκεια βιταμίνης D στον οργανισμό μας. Η βιταμίνη D, γνωστή και ως «βιταμίνη του ήλιου», είναι σημαντική για τη σκελετική υγεία και την αντιμετώπιση της κόπωσης.

Υπάρχουν πέντε διαφορετικές μορφές βιταμίνης D. Από αυτές ξεχωρίζουν η D2 και η D3, οι οποίες βρίσκονται σε φυτικές και σε ζωικές τροφές αντίστοιχα ή τις συνθέτει ο οργανισμός μας όταν το δέρμα εκτίθεται στον ήλιο. Ο λόγος που ξεχωρίζουν είναι ότι μόνο αυτές τις δύο μορφές μπορεί να αξιοποιήσει το σώμα μας. Τόσο η D2 όσο και η D3 πρέπει να περάσουν από μια διαδικασίας επεξεργασίας για να απορροφηθούν.

Ιδιότητες της βιταμίνης D3

Όταν η D3 διασπάται στον οργανισμό συμβάλλει στην δημιουργία φωσφόρου και ασβεστίου στο αίμα. Με τον τρόπο αυτό προστατεύσει τα οστά από κατάγματα και από την οστεοπόρωση. Επίσης, η βιταμίνη D3 βελτιώνει τη διάθεση, ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας, δυναμώνει τους μυς, έχει αντιοξειδωτική δράση κ.ά.

Πόση βιταμίνη D χρειαζόμαστε

Είναι αρκετά δύσκολο να υπολογίσει κανείς πόση βιταμίνη D συνθέτει ο οργανισμός του όταν εκτίθεται στον ήλιο, επομένως οι ειδικοί συνιστούν την καθημερινή λήψη 600 μονάδων βιταμίνης D, κατά προτίμηση σε μορφή D3.

Καινοτομία!

Η BIO TONICS παράγει υψηλής βιοδιαθεσιμότητας βιταμίνη D3 ή οποία διατίθεται ΜΟΝΟ στα φυσικά φαρμακεία.

Βιταμίνη D3: Πού θα τη βρεις, γιατί τη χρειάζεσαι και τα sos για την ασφάλειά σου - εικόνα 1

Σημαντικό για την ασφάλειά σου

Να θυμάσαι ότι αποφεύγουμε την διάθεση βιταμινών από το διαδίκτυο. Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζεις ότι έχεις την άμεση συμβουλή του φαρμακοποιού σου. Επίσης, δεν υπάρχει ο φόβος το προϊόν να φθαρεί μέσα από πιθανές κακές συνθήκες μεταφοράς, ενώ ταυτόχρονα σου δίνεται η δυνατότητα να την προμηθευτείς την στιγμή που την χρειάζεσαι, χωρίς μεταφορικά κόστη και χωρίς αναμονή!

Η D3 των BIO TONICS κυκλοφορεί στην εξαιρετική τιμή των 6,90 ευρώ με 60 φυσικές κάψουλες των 2.000iu. Η τιμή αναγράφεται στην συσκευασία.

Από την AMHES www.amhes.com Ελληνική Εταιρία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής

+ Ανακάλυψε τα υπόλοιπα προϊόντα BIO TONICS στο www.bio-tonics.com ή ρώτησε σχετικά τον φαρμακοποιό σου! Τα προϊόντα μας παράγονται στην Ελλάδα με τις καλύτερες πιστοποιήσεις GMP/ISO9001/ISO22.000 σε γυάλινα μπουκάλια. Αρχή μας είναι να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον με πλαστικές συσκευασίες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i