SHAPE x adidas Runners Athens: Οι online προπονήσεις της εβδομάδας 19 έως 23 Απριλίου

Προπονήσου μαζί με το Shape και τους adidas Runners! Δες τα προγράμματα γυμναστικής, τις συμβουλές διατροφής και τα sessions που σε ενδιαφέρουν και join us online!

adidas courtesy of adidas

To Shape έχει ξεκινήσει δυναμικά την προπόνηση με τους adidas Runners Athens και συνεχίζουμε. H πιo cool και ενεργή κοινότητα για προπόνηση στο τρέξιμο, γυμναστική, συμβουλές διατροφής και άσκησης, με τους καλύτερους coaches αναλαμβάνει να μας προπονήσει live, online (και φυσικά αν το επιτρέψουν οι συνθήκες) και για τις επόμενες 2 εβδομάδες θα είμαστε μαζί τους! Ξεκινάμε!

Το πρόγραμμα των προπονήσεων:

19 Απριλίου

CAPTAIN'S HOUR & RUNNING PLAN 15:00 – 15:45 -By Captain Grigoris & Running Coach Zisis

Για να ξεκινήσει με θετική ενέργεια η εβδομάδα αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια ποιοτική προπόνηση. Έτσι, σ’ αυτό το LIVE session, ο Captain μαζί με τον Running Coach θα δώσουν την προπόνηση της ημέρας και θα συζητήσουν για ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα: "Ήξερες ότι ακόμη και το συνεχόμενο τρέξιμο μπορεί να γίνει διασκεδαστικό και να σε βοηθήσει να κάψεις πιο πολλές θερμίδες; Αυτό που χρειάζεται είναι να βάλεις λίγο ταχύτητα στα τελευταία λεπτά, να παίξεις με τον ρυθμό και θα το διαπιστώσεις και μόνος σου!". Περισσότερες λεπτομέρειες μαζί με όλα τα updates για τα running challenges που "τρέχουν" στο adidas Running app, στο LIVE, στο Facebook Group των adidas Runners Athens.


DETOX FLOW YOGA 16:00 – 16:45 - By Guest Trainer Alexandra Rizou

Ένα δυναμικό yoga class, υψηλής έντασης και με πολλά twists. Με έμφαση σε asanas που σκοπό έχουν να ενισχύσουν την καλή υγεία της σπονδυλικής στήλης, βοηθώντας στην απώλεια βάρους και βελτιώνοντας την υγεία του πεπτικού συστήματος. Ετοιμάσου να μυηθείς στον κόσμο της yoga, παρέα με την Αλεξάνδρα Ρίζου, και δες τα οφέλη στο τρέξιμό σου!

Κάνε join το Facebook group adidas Runners Athens για να έχεις πρόσβαση στις καλύτερες online προπονήσεις, συζητήσεις, chats! 

21 Απριλίου

CAPTAINS' HOUR 15:00 – 15:45 -By Captains Grigoris & Eleanna

Σ’ αυτό το LIVE, όπως κάθε εβδομάδα, οι δύο Captains των adidas Runners Athens "έρχονται" για να σε εμπνεύσουν και να σε παρακινήσουν να τρέξεις! Σσυζητούν για την επικαιρότητα και μοιράζονται όλα τα νέα από τα running challenges που "τρέχουν" στην εφαρμογή adidas Running. Αυτή τη φορά όμως θα αναφερθούν ιδιαίτερα στα Marathon Stories, ιστορίες δηλαδή Μαραθωνοδρόμων που διακρίθηκαν σε διεθνείς Μαραθωνίους. Μην το χάσεις!


RUNNING PLAN & CHALLENGES 16:00 – 16:45 -By Running Coaches Dimos & Efi

Σ’ αυτό το Live οι Running Coaches θα δώσουν την προπόνηση της ημέρας, κάνοντάς σε να ... ανεβάσεις τα γκάζια! Θα αναλύσουν τη σημαντικότητα των διαλειμματικών προπονήσεων ταχύτητας. Είναι προπονήσεις - κλειδιά και ευθύνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό για την βελτίωσή σου! Επίσης θα σε εισάγουν σε βασικές δρομικές έννοιες όπως είναι η Μέγιστη Ποσότητα Πρόσληψης Οξυγόνου (VO2max), το αναερόβιο κατώφλι και η δρομική οικονομία! Φυσικά θα δοθούν και όλα τα νέα αναφορικά με τα running challenges 3ου "τρέχουν" στην εφαρμογή adidas Running.


BEAT THE "BEAT" 17:00 – 17:45 -By Strength Coach Zarou 

Get ready για μία προπόνηση που… "πατάει" πάνω στον ρυθμό. Κάθε επανάληψη μετράει, και τα squats μοιάζουν να βγαίνουν από χορογραφία. Μην χάσεις τον Coach Zarou σ’ ένα άκρως ανεβαστικό workout που θα σε τονώσει!

Κάνε join το Facebook group adidas Runners Athens! 

23 Απριλίου

RUNNING PLAN & CHALLENGES 15:00 – 15:45 -By Running Coaches Dimos & Zisis

Σ’ αυτό το live, οι Running Coaches των adidas Runners Athens θα δώσουν μία λίγο ''διαφορετική' προπόνηση long run, με πολλές ... εκπλήξεις! Θέμα συζήτησης: η τακτική που μπορείς να ακολουθήσεις σ’ έναν αγώνα Ημιμαραθωνίου και η διαφορά που μπορεί να κάνει στην τελική επίδοσή σου! Μη το χάσεις! Φυσικά δεν θα λείψουν από την συζήτηση και όλα τα updates από τα challenges στην εφαρμογή adidas Running.


WOMENS' TALK 16:00 – 16:45 -By Captain Eleanna & Running Coach Efi

Αυτό το LIVE είναι αφιερωμένο, όπως πάντα, στις γυναίκες! Αυτή τη φορά η Captain Ελεάννα Λίμα, μαζί με την Running Coach, Έφη Σαλμά, θα μας μιλήσουν για… ρούχα! Ναι, ναι, για ρούχα… προπόνησης. Πώς διαλέγω το κατάλληλο outfit ανάλογα με το σώμα μου ή ανάλογα με το είδος της άσκησης που θέλω να κάνω; Ποιο κολάν να διαλέξω και ποιο μπουστάκι είναι ιδανικό για μένα; Ετοίμασε απορίες, άκρως γυναικείες, και συντονίσου!


RUNNERS' MOBILITY 17:00 – 17:45 -By Running Coach Manos Stratidakis

Ετοιμαστείτε για ένα πρόγραμμα βελτίωσης της ευκινησίας και ευλυγισίας, κυρίως των κάτω άκρων, μέσα από μια σειρά διατακτικών ασκήσεων που εναλλάσσονται με ομαλή ροή! Ο Running Coach θα σου δείξει το ασκησιολόγιο και θα μοιραστεί όλα τα απαραίτητα tips με σένα που γυμνάζεσαι από το σπίτι!

Κάνε εδω join το Facebook group adidas Runners Athens! 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i