Τέρμα πια τα "Αποκλείεται" εγώ να μπορέσω ποτέ να φτιάξω ελκυστικούς σφιχτούς γλουτούς ή επίπεδη γραμμωμένη κοιλιά

Το σωμα του καλοκαιριού φτιάχνεται το χειμώνα!

γραμμωμένη κοιλιά iStock

Ευχαριστούμε την Αργυρή Μάργκη Καπελλάρη, δερματολόγο-αφροδισιολόγο (kapellari.gr).

Όλοι μας κατά καιρούς έχουμε προσπαθήσει με σκληρή επίπονη γυμναστική να δώσουμε έμφαση σε μια περιοχή ενδιαφέροντος όπως είναι η κοιλιά ή οι γλουτοί. Πάντα κάτι δεν είναι αρκετό ή εγκαταλείπουμε λόγω κούρασης, αφού χρειάζεται υπομονή και πολύ χρόνος για να φτάσουμε σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα γράμμωσης στην πρώτη περίπτωση και lift στην δεύτερη. 

Ακόμα και ύστερα από αλλεπάλληλες αλλαγές προγραμμάτων που περιλαμβάνουν λιγότερες επαναλήψεις ή περισσότερα κιλά στα βάρη σπάνια βλέπουμε κάποια ουσιαστική διαφορά. Αυτό συμβαίνει γιατί απαιτείται συνδυασμός μυϊκής ενδυνάμωσης και λιποδιαλυτικής δράσης στη γύρω περιοχή! 

H τεχνολογία EMS SHAPE pro δίνει την απάντηση και κάνει την απόλυτη ανατροπή στα δεδομένα του fitness! 

Σε κάθε συνεδρία 30 μόλις λεπτών ηλεκτρομαγνητικά κύματα προκαλούν τον αριθμό φαινόμενο των 30.000 συσπάσεων στον μυ που αντιστοιχεί σε 5 ½ ώρες εντατικής γυμναστικής! Επιπλέον, δρα στοχευμένα στις μυϊκές ίνες που είναι υπεύθυνες για την αύξηση του όγκου προκαλώντας μυϊκή υπερπλασία, ενώ καθώς καίει ως και 600kcal/συνεδρία διώχνει το τοπικό λίπος και αναδεικνύει το σχήμα των μυών- άμεση γράμμωση.

Πρόκειται για την επιστημονική προσέγγιση στο body reshaping,αφού οι μύες δυναμώνουν βαθιά μέσα, το δέρμα συσφίγγεται και μαζεύει ανασηκώνοντας ακόμα και τους βαρύτερους υπερκείμενους ιστούς όπως είναι αυτοί στους γλουτούς και προσαγωγούς.

Ξεκούραστα, χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο τραυματισμού και με την επιπλέον δυνατότητα εφαρμογής σε 2 περιοχές ταυτόχρονα μπορούμε πλέον μέσα σε 30’ να έχουμε το ελκυστικό σώμα που επιθυμούμε! 

Το σωμα του καλοκαιριού φτιάχνεται το χειμώνα!

Η τεχνολογία HIFEM αφορά εστιασμένα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και όχι ρεύμα όπως το Miha, και μέσω της ισομετρικής άσκησης συσπάται η ολότητα του μυός κάνοντας υπερτροφία και γράμμωση,γρήγορα ,άκοπα και με ασφαλεια 

Εμφαση μπορεί να δοθεί εκτός απο κοιλιά και γλουτούς και σε μηρούς, προσαγωγούς και βραχίονες .Αρκούν δυο φορές την εβδομάδα απο 30 λεπτά,για ένα κύκλο 8-12 συνεδρίες. Επανάληψη χρειάζεται  συνήθως μετά απο έξι μήνες σαν συντήρηση.

Μοναδική αντένδειξη η χρήση βηματοδότη και μεταλλικών εμφυτευμάτων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i