Γκαμπριέλα Παπαδάκη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στον πάγο και το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο

Η ελληνικής καταγωγής αθλήτρια κέρδισε με τον παρτενέρ της χρυσό μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο.

παπαδάκη @Instagram

Στην κορυφή του βάθρου σκαρφάλωσε η Γκαμπριέλα Παπαδάκη, συνοδευόμενη από τον παρτενέρ της, Γκιγιόμ Σιζερόν. Η ελληνικής καταγωγής αθλήτρια από την Γαλλία μαζί με τον συμπατριώτη της, έπειτα από μια εντυπωσιακή εμφάνιση στον πάγο τιμήθηκαν με χρυσό μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, που διεξάγονται στο Πεκίνο.

Το λαμπερό ντουέτο, εκτελώντας άψογα αλλά και άρτια το πρόγραμμα τους στο καλλιτεχνικό πατινάζ, υπό τους ήχους της "Ελεγείας" του Γκαμπριέλ Φορέ, πραγματοποίησε παγκόσμιο ρεκόρ, συγκεντρώνοντας συνολικά 226,98 βαθμούς, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τους Σινίτσινα - Κατσαλάποφ από την Ρωσία με σκόρ 220.51 και στην τρίτη το καλλιτεχνικό δίδυμο Χούμπελ - Ντόναχιου από τις ΗΠΑ με 218.02.

Το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο ήταν από τους σημαντικότερους στόχους των Παπαδάκη – Σιζερόν για την συμμετοχή τους στο μεγαλύτερο αθλητικό event του πλανήτη καθώς μετά το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησαν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πιέονγκτσανγκ το 2018, η κορυφή ήταν μονόδρομος στα πλάνα τους. 

 

Δες το βίντεο με την εμφάνισή τους:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i