Spetses Mini Marathon: Γιατί και πώς έτρεξα 5χλμ ενώ είχα αποφασίσει ότι δεν θα τρέξω ποτέ ξανά - και γιατί θα τρέξω και του χρόνου!

Κρατώντας στο μυαλό μου το motto του Spetses Mini Marathon #2winis2participate ξεκίνησα τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων με σκοπό να περπατήσω. Διάβασε στη συνέχεια τι έγινε και πώς τελικά έτρεξα - όχι μόνο εγώ αλλά όλη η Shape Team!

shape team

Από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου η ομάδα του Shape μεταφέρθηκε στο πανέμορφο νησί των Σπετσών για να ζήσουμε την 11η διοργάνωση του Spetses Mini Marathon. Και αυτή τη φορά, τα πάντα, από την επιτυχία της διοργάνωσης, τον κόσμο, τις συμμετοχές, ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας. 

Shape goes to Spetses

Αυτό το σύνθημα επιλέξαμε να γράφουν οι μπλούζες των αθλητριών και των αθλητών που έτρεξαν μαζί με το Shape τα 10 και τα 5 χιλιόμετρα. Και ήταν χαρά μας μεγάλη που βρεθήκαμε το τριήμερο που μας πέρασε στο νησί και ήμασταν κι εμείς μέρος του μεγαλύτερου multi-sport event της Ελλάδας, αλλά και του ετήσιο ραντεβού ανθρώπων κάθε ηλικίας που τους ενώνει η αγάπη για τον αθλητισμό.

Η υπογράφουσα το άρθρο, η Άννη Πανταζή, η Ελευθερία Ζαπαντιώτη, η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και η Μαλαματένια Παλατσίδου ήταν ο βασικός κορμός της ομάδας του Shape. Φτάνοντας στις Σπέτσες στην ομάδα μας προστέθηκαν συνεργάτες και φίλοι, ανάμεσά τους η αθλήτρια και editor του Shape Σόφη Τζαλαλή, και φορώντας με χαρά τα μπλουζάκια μας παρακολουθήσαμε αγώνες, χειροκροτήσαμε επιδόσεις και συμμετοχές και φυσικά τρέξαμε!

shape team
Από αριστερά προς δεξιά: Εύη Στάη, Μαλαματένια Παλατσίδη, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, Ελευθερία Ζαπαντιώτη, Ελένη Δασκαλάκη, Άννη Πανταζή, Ελένη Ανδριανοπούλου, Σόφη Τζαλαλή

Μάθε περισσότερα για την φετινή Shape Team!

Διαβάστε Επίσης

Η Ελευθερία Ζαπαντιώτη έτρεξε διπλό αγώνα, τα 10 και τα 5 χιλιόμετρα, αφού το αγωνιστικό και χαρούμενο κλίμα του Spetses Mini Marathon την παρέσυρε!

shape team
Ελευθερία Ζαπαντιώτη

Οι υπόλοιπες -εξαιρώντας και την Άννη Πανταζή που περπάτησε μαζί με το μωρό της στο καροτσάκι- τρέξαμε μόνο τα 5 χλμ. Και γράφω με μεγάλη χαρά το ρήμα "τρέξαμε" και όχι "περπατήσαμε" γιατί εκτός από την Ελευθερία οι υπόλοιπες μουρμουρίζαμε ότι σημασία έχει η συμμετοχή και ότι είναι οκ να περπατήσουμε. 

Έλα όμως που υποτιμήσαμε τη δύναμη και την ορμή του Spetses Mini Marathon! Ξεκινώντας τον αγώνα ήταν λες και κάτι με ωθούσε να τρέξω, όχι ότι με ένοιαζε η κατάταξη, αλλά ήθελα να είμαι κι εγώ μέρος του μεγάλου πλήθους, των ανθρώπων κάθε ηλικίας που έτρεχαν δίπλα μου.

​ shape team
Ελένη Δασκαλάκη

Η έκπληξη ήταν ότι μπαίνοντας αργότερα να δω τους χρόνους μας διαπίστωσα ότι τόσο η Κωνσταντίνα όσο και η Μαλαματένια έτρεξαν κι εκείνες! Η χαρά του αθλητισμού στις Σπέτσες είναι μεταδοτική!

shape team
Κατακλύσαμε τους λογαριασμούς μας στο Instagram με φωτογραφίες και το χαρήκαμε. 

Και κάπου εδώ δεσμεύομαι δημόσια ότι για τη 12η διοργάνωση είναι ότι θα πάω προπονημένη με σκοπό να τρέξω με καλό χρόνο τα 5 χιλιόμετρα! Μαρίνα Κουταρέλλη ετοιμάσου να φωνάξεις το όνομά μου στο βάθρο!!! (not, αλλά δεν πειράζει να κάνει κανείς όνειρα, σωστά;)

Δες εδώ όλα όσα έγιναν στο 11ο Spetses Mini Marathon

Διαβάστε Επίσης

Photo credits: Κοσμάς Κουμιανός, Άγγελος Ζυμάρας, Mahmut Cinci, Ανδρέας Χατζηπαρίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i