Margot Robbie: Το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθούσε για τον ρόλο της Barbie

Η 33χρονη ηθοποιός βγήκε πρώτη σε πρόκληση μεταξύ των ηθοποιών για την άσκηση της σανίδας.

Barbie Splashnews

Ανάμεσα στα εμβληματικά ροζ ντυσίματα και το παγκόσμιο promo tour, η Margot Robbie ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στον ρόλο της ως Barbie. Επομένως, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι, ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας γυμναστικής  πρόκλησης μεταξύ του καστ της "Barbie", η Robbie αναδείχθηκε νικήτρια.

Ο personal trainer, David Higgins, με έδρα το Λονδίνο, ο οποίος συνεργάστηκε με το καστ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, μοιράστηκε μια φωτογραφία που τράβηξε με την ηθοποιό μπροστά από τα αποτελέσματά τους στον ιστότοπό του.

Ενώ η φωτογραφία έδειχνε ότι ο ίδιος ήταν στην κορυφή της λίστας, καθώς κρατήθηκε σε στάση σανίδας για πέντε λεπτά και 32 δευτερόλεπτα, η Margot Robbie δεν έμεινε πολύ πίσω αφού κράτησε τη σανίδα της για τέσσερα λεπτά και 10 δευτερόλεπτα. Κέρδισε τους συναδέλφους Ryan Gosling (τρία λεπτά και δύο δευτερόλεπτα), Hari Nef (δύο λεπτά και 15 δευτερόλεπτα) και τον σύζυγό της, Tom Ackerley, ο οποίος έφτασε στο ένα λεπτό και 36 δευτερόλεπτα.

Ο Higgins συνεργάζεται με την Robbie από το 2015, όταν τη βοήθησε να προετοιμαστεί για το "The Legend of Tarzan", σύμφωνα με το PopSugar. Ο personal trainer είπε για την εμπειρία του με το καστ της Barbie: "Δεν ήταν σαν τις ταινίες με υπερήρωες που συνήθως δουλεύω. Η "Barbie" ήταν περισσότερο: ας νιώθουμε όλοι καλά και αν νιώθουμε καλά, αυτό θα μεταφραστεί στην κάμερα".

Διάβασε επίσης: Τέσσερις μύθοι γύρω από τη fitness ρουτίνα των γυναικών

 

Το πρόγραμμα γυμναστικής του καστ της ταινίας "Barbie" 

Όσοι παρακολούθησαν την ταινία της Margot Robbie και του Ryan Gosling, θα κατάλαβαν ότι απαιτούνταν μία αρκετά καλή φυσική κατάσταση, αφού υπήρχε έντονα το στοιχείο του χορού.

Ο personal trainer του καστ, είπε επίσης, στο ρεπορτάζ του PopSugar ότι οι "Barbies" στο καστ έκαναν συνήθως τέσσερις ημέρες Pilates και δύο ημέρες ενδυνάμωσης/ προετοιμασίας την εβδομάδα, ενώ οι "Kens" στο καστ - συμπεριλαμβανομένων των Gosling και Simu Liu - έκαναν τέσσερις ημέρες ενδυνάμωσης και δύο ημέρες Pilates.

Τις ημέρες  της ενδυνάμωσης και της προετοιμασίας, ο Higgins έβαζε το καστ να κάνει μια κυκλική προπόνηση που περιελάμβανε ασκήσεις για τους ώμους, τους δικέφαλους μυς, την πλάτη και το κάτω μέρος του σώματος. Πρόσθεσε, επίσης, ότι η προπόνησή τους τελείωνε πάντα με μία άσκηση για κοιλιακούς, που συχνά ήταν η άσκηση της σανίδας.

 

Τα οφέλη της σανίδας 

Ένας δυνατός κορμός είναι πολύ περισσότερο σημαντικός από τους κοιλιακούς. Χρησιμοποιούμε τους μύες του κορμού μας ασυνείδητα για πολλές ενέργειες μέσα στην ημέρα, όπως είναι η άρση βάρους, για την ισορροπία και ακόμη και τη διαχείριση της αναπνοής μας.

Ένας αδύναμος κορμός μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό, εάν αγνοηθεί. Η άσκηση της σανίδας βοηθά, λοιπόν, στη στόχευση των μυών του κορμού και προσφέρει μυϊκή δύναμη.

Διάβασε επίσης: 7 ασκήσεις για καλογυμνασμένους γλουτούς

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i