Η Intersport μεταλαμπαδεύει τα ιδεώδη του αθλητισμού σε μικρούς μαθητές

Για 8η χρονιά η Intersport «φτάνει στα άκρα» μεταλαμπαδεύοντας τα ιδεώδη του αθλητισμού σε μικρούς μαθητές!

Intersport 5

Στα «άκρα» φτάνει κάθε χρόνο η Intersport και μάλιστα για καλό σκοπό! Έτσι και φέτος, η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών που αποτελεί μέλος του Ομίλου Fourlis, υλοποίησε για 8η συνεχή χρονιά τη δράση κοινωνικής ευθύνης «Φτάνουμε στα Άκρα», ταξιδεύοντας σε 25 Δημόσια Δημοτικά Σχολεία των Ιωαννίνων και των Γρεβενών, για να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για περισσότερους από 4.000 μαθητές καθώς και για να τους ενημερώσει σχετικά με τα οφέλη του αθλητισμού και της σωστής διατροφής.

Πρόκειται για μια δράση που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου, με απώτερο σκοπό να μεταλαμπαδεύσει τις αξίες του αθλητισμού σε μαθητές απομακρυσμένων σχολείων της ελληνικής περιφέρειας, οι οποίοι, συχνά, στερούνται ακόμη και της στοιχειώδους δυνατότητας να αθλούνται.

Κάθε φθινόπωρο, η προσέγγιση στις περιοχές - στόχους του προγράμματος γίνεται με την κινητή μονάδα της Intersport, η οποία φτάνει στα «άκρα» της Ελλάδας για να διανείμει υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών εξοπλισμό, όπως αξεσουάρ και είδη γυμναστικής για προπονήσεις σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα, στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής. Τη μονάδα συνοδεύουν, κάθε φορά, διακεκριμένοι αθλητές τοπικών Συλλόγων, οι οποίοι επιλέγονται ακριβώς επειδή είναι οι πλέον κατάλληλοι για να εμπνεύσουν στα παιδιά αξίες και ιδεώδη, πάνω στα οποία θα μπορέσουν να οικοδομήσουν προοπτικές για το μέλλον τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i