7 λόγοι που πρέπει να γυμνάζεσαι με μουσική!

Ναι, σου κάνει καλό.

15.06.2019

εχεις διαβασει

Τρέξιμο σε κάθε ηλικία: Πώς να τρέχεις στα 20, τα 30, τα 40, τα 50 και τι να προσέχεις κάθε φορά

Ήξερες πως έχεις πάρα πολλούς λόγους για να ακούς μουσική, ενώ παράλληλα ασκείσαι; Ανακάλυψε παρακάτω μερικούς λόγους που έχει σημασία να εντάξεις τα αγαπημένα σου playlists στην προπόνησή σου.

  • Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους είναι πως σε αποσπά. Δηλαδή, κάνοντας κάθε μέρα τις ίδιες ασκήσεις μάλλον θα αρχίσεις να βαριέσαι. Ανανέωσε τη ρουτίνα σου με την αγαπημένη σου μουσική.
  • Όλοι έχουμε κακές μέρες που η διάθεση μας βρίσκεται υπό το μηδέν. Και τι συμβαίνει τότε; Μάλλον είναι αρκετά δελεαστικό να παραλείψεις την καθιερωμένη σου γυμναστική. Αν όμως, τελικά, δεν το κάνεις τι θα έλεγες να τη συνδυάσεις με χαρούμενη μουσική; Η μουσική θα αλλάξει τη διάθεση σου και πολύ πιθανόν ακόμα και την οπτική σου για την άσχημη κατάσταση που βιώνεις.
  • Κι αν δεν μπορεί ο φίλος σου να γυμναστείτε μαζί δεν πειράζει, αφού έχεις εναλλακτική «παρέα» τη μουσική. Τόλμησε να σιγοτραγουδάς την αγαπημένη σου μουσική, ενώ παράλληλα κάνεις τις ασκήσεις σου.
  • Αν αθλείσαι και παράλληλα ακούς μουσική δημιούργησε μία playlist με τα αγαπημένα σου τραγούδια. Μπορείς να την ανανεώνεις τακτικά και έτσι θα ανακαλύπτεις νέα κομμάτια που θα γίνουν αγαπημένα σου. Εμείς σου προτείνουμε την αγαπημένη μας playlist από τον Athens DeeJay.
  • Ακόμα κι αν δεν ανήκεις στους ανθρώπους που ανυπομονούν να έρθει η ώρα για να πάνε γυμναστήριο, πολύ πιθανόν να ανήκεις σε εκείνους που αγαπούν τη μουσική. Και αφού η ώρα της άθλησης συνδυάζεται με γυμναστική, τελικά θα ανυπομονείς να αθληθείς για να… ακούσεις μουσική. Ωραία τα καταφέραμε, ε;
  • Η μουσική θα ελαχιστοποιήσει τον εξωτερικό θόρυβο που δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς κατά τη διάρκεια της άσκησης σου.
  • Αναμφισβήτητα, η μουσική θα σου δώσει παραπάνω ώθηση να ολοκληρώσεις το πρόγραμμα γυμναστικής σου και πολύ πιθανόν να ανεβάσει και τον ρυθμό σου, σε περίπτωση που δεν είναι η μέρα σου.

Διάβασε επίσης: Οι 3 καλύτεροι τρόποι άσκησης για να δείχνεις νεότερη

[related id="21654"]

Περισσότερα από Fitness

Best of network

#shapegreece