SHAPE x adidas Runners Athens: Οι online προπονήσεις της εβδομάδας 10 έως 14 Μαΐου

Προπονήσου μαζί με το Shape και τους adidas Runners! Δες τα προγράμματα γυμναστικής, τις συμβουλές διατροφής και τα sessions που σε ενδιαφέρουν και join us online!

adidas Courtesy of adidas

To Shape συνεχίζει δυναμικά την προπόνηση με τους adidas Runners Athens και μετά το Πάσχα (που έχουμε και περισσότερη ανάγκη!).

H πιo cool και ενεργή κοινότητα για προπόνηση στο τρέξιμο, γυμναστική, συμβουλές διατροφής και άσκησης, με τους καλύτερους coaches αναλαμβάνει να μας προπονήσει live, online (και φυσικά αν το επιτρέψουν οι συνθήκες) και είμαστε μαζί τους!

Το πρόγραμμα των προπονήσεων:

10 Μαΐου

CAPTAIN'S HOUR & RUNNING PLAN 15:00 – 15:45 -By Captain Grigoris & Running Coach Dimos

Ελπίζουμε το Πάσχα να μην το παράκανες πολύ! Αλλά ακόμη και αν το έκανες, το community των adidas Runners Athens είναι εδώ για σένα και θα σε βοηθήσει να επανέλθεις στη φόρμα σου, αποφεύγοντας τις βιαστικές λάθος κινήσεις! Μια προπόνηση θεωρείται επιτυχημένη όταν μας κουράζει, όχι όμως όταν μας εξουθενώνει και μας καταπονεί. Σε αυτό το session, ο Captain του community, Γρηγόρης Σκουλαρίκης μαζί με τον Running Coach, Δήμο Χρονόπουλο είναι εδώ για να σου δώσουν την προπόνηση της ημέρας και να τονίσουν τα λάθη που πρέπει να αποφεύγεις για να σε προστατέψουν από την υπερκόπωση. Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα παρακολούθησε τα live session δωρεάν μέσω του Facebook group των adidas Runners Athens!

ΤOTAL BODY VINYASA FLOW 16:00 – 16:45 -By Guest Trainer Alexandra Rizou

Ένα yoga class με την Yoga Instructor των adidas Runners Athens, Αλεξάνδρα Ρίζου, που απευθύνεται σε όλους. Ο συνδυασμός της κίνησης με την αναπνοή μας, μέσα από συγκεκριμένες asanas, που δουλεύουν το κάτω μέρος του σώματος μας αλλά και τον πυρήνα μας ταυτόχρονα, θα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε τη δύναμη που κρύβεται μέσα μας, την ευελιξία και την ισορροπία μας!

12 Μαΐου

CAPTAINS' HOUR 16:00 – 16:45 -By Captains Grigoris & Eleanna

Σ’ αυτό το LIVE, οι δύο Captains των adidas Runners Athens συζητούν για την επικαιρότητα και μοιράζονται με τα μέλη όλα τα νέα γενικότερα αλλά και φυσικά όλα τα νέα από τα running challenges που "τρέχουν" στην εφαρμογή adidas Running. Παράλληλα, θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν για ιστορίες δρομέων των Ολυμπιακών Αγώνων, που σίγουρα θα μας εμπνεύσουν!

RUNNING PLAN & CHALLENGES 17:00 – 17:45 -By Running Coaches Zisis & Efi

Έχεις νιώσει ποτέ την ευχαρίστηση του να καλύπτεις την ίδια απόσταση με διαφορετικούς ρυθμούς; Να δίνεις αυτό το κάτι παραπάνω και να βγαίνεις κερδισμένος; Έχεις ακούσει ποτέ τον όρο ''runner's high''; Αυτό το live έχει "παιχνιδιάρικο” χαρακτήρα όπως και η προπόνηση που θα σου δώσουν οι coaches! Δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις το Live μαζί με τους προπονητές των adidas Runners Athens μέσα από το Facebook Group του μεγαλύτερου running community της χώρας!

EMOTIONAL EATING AND RUNNING: 18:00 – 18:45 -By Nutrition Coach Chara Skoulariki

"Τρώμε” τα συναισθήματά μας; Και τί σημαίνει αυτό, γιατί συμβαίνει; Το φαγητό είναι απόλαυση, είναι μια ηδονική συμπεριφορά και συχνά είναι ένα μέσον να μειώσουμε το στρες. Είναι επιζήμιο κάτι τέτοιο για την προπόνηση; Πώς διαχειριζόμαστε λοιπόν το συναισθηματικό φαγητό; Σε αυτό το session η Nutrition Coach των adidas Runners Athens, Χαρά Σκουλαρίκη, θα υποδεχθεί την Mindset Coach του community, Στέλλα Λεδάκη, και θα απαντήσει σε όλα τα παραπάνω, δίνοντας tips και συμβουλές. Ετοιμαστείτε να υπενθυμίσουμε και να τονώσουμε την αξία της αγάπης για το σώμα μας!

14 Μαΐου

RUNNING PLAN & CHALLENGES 15:00 – 15:45 -By Running Coaches Dimos & Zisis

Έχεις σιγά σιγά βρει τα πατήματά σου και επανέρχεσαι στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Πολλοί είναι εκείνοι που αντιμετωπίζουν το τρέξιμο και γενικότερα την άσκηση ως καταναγκαστικό έργο ή και υποχρέωση. Οι προπονητές των adidas Runners Athens έχουν διαφορετική γνώμη την οποία θα μοιραστούν μαζί σου αφού πρώτα σου δώσουν ένα πρόγραμμα προπόνησης που θα σε κάνει να δεις το τρέξιμο με ''άλλο μάτι''! Γιατί ποιος είπε ότι το τρέξιμο δε μπορεί να είναι διασκεδαστικό Περισσότερα στο Live της παρασκευής μέσα από το Facebook group του community!

WOMENS' TALK 16:00 – 16:45 -By Captain Eleanna

Σ΄ αυτό το LIVE, η Captain, Ελεάννα Λίμα υποδέχεται την Δέσποινα Κάπου από το "Happy Blender” όπου παρέα θα μας δείξουν πώς να φτιάχνουμε υπέροχα Buddha Bowl. Συντονιστείτε για το πιο… "γευστικό" live της εβδομάδας!

CARDIO MEETS POWER 17:00 – 17:45 -By Running Coach Manos Stratidakis

Ένα workout σχεδιασμένο από τον Running Coach Μάνο Στρατηδάκη, που συνδυάζει ασκήσεις βελτίωσης της καρδιοαναπνευτικης λειτουργίας καθώς και ασκήσεις ενδυνάμωσης, με στόχο την μέγιστη απώλεια θερμίδων. 

Μπες εδώ στο Facebook group adidas Runners Athens!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i