Τι θα συμβεί εάν κάνεις 1.000 επαναλήψεις στο σχοινάκι, για 30 μέρες;

Οι αλλαγές που θα δεις στο σώμα και το μυαλό σου με το fitness challenge των 1.000 επαναλήψεων στο σχοινάκι, κάθε μέρα για 1 μήνα.

Ασκήσεις με σχοινάκι iStock

Το να κάνεις σχοινάκι είναι ένα fitness challenge που μπορείς να ξεκινήσεις εκ του μηδενός, ακόμα και αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία σε προγράμματα προπόνησης. Αν, πάλι, δουλεύεις ήδη σκληρά με τους μύες και το πρόγραμμα της διατροφής σου, τότε μπορεί να αποτελέσει μία πολλή καλή μορφή αεροβικής άσκησης, που θα σε βοηθήσει να κάψεις πολλές θερμίδες αλλά και το λίπος που έχεις αποθηκευμένο στο σώμα σου, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Λογικό, λοιπόν, να κερδίζει όλο και περισσότερο την προσοχή των αθλούμενων.

Το challenge του 1.000.000 προβολών στο YouTube

Ο Brandon Epstein, ένας δημοφιλής fitness trainer και YouTuber, αποφάσισε να αρχίσει να κάνει 1.000 επαναλήψεις στο σχοινάκι κάθε μέρα επί έναν μήνα, με αρχικό στόχο το να γραμμώσει τους κοιλιακούς του. Μάλιστα, μοιράστηκε την προσπάθειά του -που αποδείχθηκε εκτός από fitness και mental challenge- με ένα βίντεο που ανάρτησε στο YouTube και μετράει ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές, προκαλώντας το ενδιαφέρον του ιαπωνικού Esquire, που φιλοξένησε την ιστορία του.

Δες περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i