Όχι μόνο Zumba. Αδυνάτισμα με προπονήσεις χορού!

Το αδυνάτισμα θέλει χορό. Σου προτείνουμε salsa, fanga και club house! Δοκίμασε τα!

25.09.2012

Γράφει: Shape.gr

εχεις διαβασει

Όχι μόνο Zumba. 
Αδυνάτισμα με 
προπονήσεις χορού!

Οι κοιλιακοί που δεν παραλείπεις ποτέ από το ασκησιολόγιό σου και το ποδήλατο που κάνεις κάθε μέρα στο γυμναστήριο σίγουρα σε βοηθούν να εκτονωθείς και να κάψεις θερμίδες, βοηθώντας το σώμα σου να διατηρηθεί σφιχτό και νεανικό. Από την άλλη, όμως, η ρουτίνα καραδοκεί! Απόφυγέ την και δώσε νέα πνοή στη γυμναστική σου με χορευτικές προπονήσεις. Κι επειδή η Zumba δεν αποτελεί την μόνο πρόγραμμα χορού που σε βοηθάει να κάψεις θερμίδες, δοκίμασε 3 ακόμα προπονήσεις που κερδίζουν έδαφος στο εξωτερικό!
 

Club House

Τι είναι Ένα διαφοροποιημένο χορογραφημένο αερόβιο πρόγραμμα που κατευθύνεται από το ρυθμό και τη μουσική. Τα γνωστά βήματα του αερόμπικ μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τη μουσική επιλογή, δημιουργώντας ένα απόλυτα καινούριο στυλ μαθήματος.

Σε ποιες απευθύνεται Σε όσες αγαπούν τη μουσική –ιδιαίτερα τη λάτιν, τη χάουζ και την ντίσκο– και θέλουν να γυμναστούν με ρυθμό.

Τι προσφέρει Αποτελεί αεροβική άσκηση και ως εκ τούτου προσφέρει εκγύμναση του καρδιακού μυός, ενώ ταυτόχρονα γυμνάζονται μεγάλες ομάδες μυών του σώματος με ένα διασκεδαστικό τρόπο.

Γιατί να το προτιμήσεις Γιατί με τη συνύπαρξη της μουσικής με τα ρυθμικά βήματα και την καθοδήγηση του Instructor που ξεσηκώνει, θα δημιουργήσεις μοναδικές συναισθηματικές εμπειρίες, θα νιώσεις τρομερή εκτόνωση και μεγάλη απώλεια θερμίδων.

Κάθε πότε Μία φορά την εβδομάδα από 50 λεπτά.

Θερμίδες που καις Από 500 έως 700 θερμίδες την ώρα.
 

Editor's Picks

Περισσότερα από Fitness

Best of network

#shapegreece