14 κιλά σε 3 εβδομάδες! Πώς έχασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Μετά τη γέννηση του γιου της, η παρουσιάστρια έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλυ Instagram/@konstantinaspyropoulou

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε στους διαδικαστικούς της φίλους στα social media πως πλέον έχει επιστρέψει δυναμικά στις αγαπημένες συνήθειες της καθημερινότητάς της έπειτα από τον επιτυχημένο τοκετό, φροντίζοντας μάλιστα να αποδεσμεύσει το σώμα της από τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατο post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η νέα μητέρα αναφέρθηκε στην αερόβια άσκηση που την βοήθησε να χάσει 14 κιλά σε μόλις τρεις εβδομάδες από την γέννηση του γιου της, την οποία, ωστόσο, φροντίζει να εκτελεί επιμελώς σε τακτική βάση για άμεσα αποτελέσματα. Η τελευταία δεν είναι άλλη από το τρέξιμο, την ιδανικότερη μορφή άσκησης που μπορεί κανείς να εκτελέσει οπουδήποτε και αν βρίσκεται, σε οποιαδήποτε ηλικία και φυσική κατάσταση, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερος εξοπλισμός. Το τρέξιμο, παρά την "απλότητά" του ως προς την εκτέλεση, παρέχει στο σώμα και το πνεύμα εξαιρετικά οφέλη με τηνσυνολική ευεξία του οργανισμού να ξεχωρίζει.

Κωνσταντινα Σπυροπούλου
Instagram/@konstantinaspyropoulou

Μερικά από τα πιο σημαντικά οφέλη που προσφέρει το τρέξιμο είναι τα εξής:

  • Ενισχύει τον μεταβολισμό
  • Βελτιώνει την λειτουργία των πνευμόνων
  • Εμπλουτίζει το καρδιαγγειακό σύστημα
  • Συμβάλει στην απώλεια βάρους
  • Ανακουφίζει το στρες
  • Προστατεύει τον εγκέφαλο
  • Τονώνει την διάθεση
  • Αναβαθμίζει την ποιότητα του ύπνου

Εκτός από την εν λόγω αερόβια άσκησης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατάφερε να απαλλαγεί άμεσα από τα κιλά της εγκυμοσύνης, ακολουθώντας επίσης σε τακτική βάση ισορροπημένες διατροφικές επιλογές, πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Σύμφωνα με την ίδια, το πρωινό γεύμα που επιλέγει συνδυαστικά με το τρέξιμο είναι ένα μπολ porridge με βρώμη και μπανάνες, συστατικά που εκτός από ενέργεια, γεμίζουν το σώμα της με φυτικές ίνες, μπόλικες βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, προσθήκες ιδανικές για να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά στις απαιτητικές προπονήσεις της.

Κωνσταντινα Σπυροπούλου
Instagram/@konstantinaspyropoulou

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i