5 ασκήσεις γυμναστικής για καλύτερο σεξ

Μόλις βρήκες έναν ακόμη λόγο για να κάνεις τα squats στο γυμναστήριο.

iStock iStock

Η έναρξη του καλοκαιριού είναι η τέλεια αφορμή για να βάλεις λίγη γυμναστική στην ζωή σου, όχι τόσο για να χάσεις κιλά, αλλά για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Η γυμναστική απελευθερώνει την "ορμόνη της χαράς" ( ενδορφίνες), οπότε κάνοντας γυμναστική νιώθεις αυτόματα λίγο καλύτερα.

Όλα τα παραπάνω, ίσως, τα έχεις ακούσει και διαβάσει χιλιάδες φορές, αλλά δεν σε έπεισαν ποτέ για να γραφτείς στο γυμναστήριο. Τώρα, όμως, βρήκες έναν ακόμη λόγο για να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου! Οι παρακάτω ασκήσεις γυμναστικής βελτιώνουν αισθητά την σεξουαλική σου ζωή και θα στο εξηγήσουμε πιο αναλυτικά παρακάτω.

Διάβασε επίσης: Ίσως τελικά το προγραμματισμένο σεξ να είναι αυτό που χρειάζεσαι

Ασκήσεις γυμναστικής που βελτιώνουν άμεσα την σεξουαλική σου ζωή 

ασκησεις_γυμναστικης
Istock

  • Yoga

Η ελαστικότητα είναι ατού όσο αφορά την σεξουαλική δραστηριότητα, και η γιόγκα είναι η ιδανική άσκηση για να ανεβάσεις το επίπεδό σου. Αν νιώθεις λίγο "σκουριασμένη" στο κρεβάτι, βάλε μερικές στάσεις γιόγκα στο youtube από τον αγαπημένο σου instructor και απέκτησε την ελαστικότητα που χρειάζεσαι για να απολαύσεις περισσότερο τις ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου.

  • Aσκήσεις κάτω πλάτης

Οι ασκήσεις γυμναστικής που δυναμώνουν το κάτω μέρος της πλάτης σου, είναι απαραίτητες για να δυναμώσεις στο σεξ, ειδικά σε στάσεις που πρέπει να είσαι ανάσκελα. Επίσης, το κάτω μέρος της πλάτης σου είναι γεμάτο νευρικές απολήξεις, επομένως η κατανόηση και ενδυνάμωση αυτών των μυών θα σε οδηγήσουν σε βαθύτερους και πιο έντονους οργασμούς.

  • Squats

Υπάρχουν τόσες πολλές στάσεις στο σεξ που απαιτούν δυνατά πόδια και αντοχή για να συγκρατείς το βάρος σου, και τα squats είναι η ιδανική άσκηση για να το πετύχεις. Αυξάνουν την δύναμη των ποδιών, του κορμού και της πλάτης. 

  • Κοιλιακοί

Μέχρι τώρα υπήρχε ο στόχος να αποκτήσεις κοιλιακούς για να εντυπωσιάσεις με το μπικίνι, αλλά επειδή δεν είναι τελικά και τόσο απαραίτητο, σου προτείνουμε τους κοιλιακούς για να βελτιώσεις την σεξουαλική σου ζωή. Οι κοιλιακοί δυναμώνουν τον κορμό και βελτιώνουν την ισορροπία σου. Έτσι, λοιπόν, θα δοκιμάσεις ορισμένες στάσεις στο σεξ χωρίς να φοβάσαι μη πέσεις.

  • Άσκηση kegel

Εδώ δεν αναφερόμαστε σε κάποια άσκηση γυμναστικής, αλλά αξίζει να τονισθεί ότι η άσκηση kegel βοηθά στην σύσφιξη του πυελικού εδάφους, επομένως συστήνεται και για να μειώσει την γρήγορη εκσπερμάτωση στους άνδρες. 

  • Γέφυρες γλουτών

Η συγκεκριμένη άσκηση γυμναστικής είναι από τις αγαπημένες, αφού δυναμώνει τα οπίσθια, το εξωτερικό και το εσωτερικό των μηρών, τον κορμό και το κάτω μέρος της πλάτης σου. Όλα όσα χρειάζεσαι δηλαδή για καλύτερο σεξ! Τεντώνει, επίσης, την λεκάνη σου και αυτό είναι extra "αλατοπίπερο" για τις ερωτικές σου συνευρέσεις. Δεν νομίζεις;

Διάβασε επίσης: Γιατί έχουμε σεξουαλικές φαντασιώσεις που δεν θέλουμε να πραγματοποιήσουμε;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i