Αερόβιες ασκήσεις για να κάψεις λίπος

Ασκήσεις γυμναστικής που μπορείς να κάνεις στο σπίτι και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς τόσο από το λίπος όσο και από το stress.

workout home iStock

'Οταν σκέφτεσαι το πώς μπορείς να κάνεις προπονήσεις cardio στο σπίτι, το πιο πιθανό είναι το μυαλό σου να πηγαίνει είτε στο να τρέχεις από τοίχο σε τοίχο είτε στο ότι προϋποθέτουν την αγορά ενός ελλειπτικού μηχανήματος ή ενός σταθερού ποδηλάτου. Κι όμως, δεν χρειάζεται ούτε να πιλαλάς σαν τον τρελό με τον κίνδυνο να φας καμιά τούμπα ούτε να ξοδέψεις δεκάρα τσακιστή για εξοπλισμό. Κι αυτό γιατί η cardio γυμναστική στο σπίτι, τη βεράντα, την ταράτσα, τον κήπο ή την αυλή σου, μπορεί να γίνει decent υπόθεση και ευκολάκι, αρκεί να γνωρίζεις τις κατάλληλες ασκήσεις. Ας δούμε, λοιπόν, τις τρεις κορυφαίες από αυτές.

Burpees, τα αποτελεσματικά

Τα burpees αποτελούν μία από τις πιο αποτελεσματικές αλλά και 'πλήρεις' καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις για να χάσεις βάρος, καθώς γυμνάζουν τους κοιλιακούς, τα χέρια, τους ώμους και τα πόδια σου ταυτόχρονα. Ξεκίνα σε όρθια θέση, με τα πόδια ανοιχτά στο εύρος των ώμων σου. Στη συνέχεια, με γοργό ρυθμό, σκύψε προς τα κάτω, διπλώνοντας τα γόνατά σου και ακουμπώντας τις παλάμες σου στο έδαφος. Από αυτή τη θέση, φέρε τα πόδια σου πίσω έτσι ώστε το σώμα σου να βρεθεί σε θέση σανίδας. Στη συνέχεια, με μία κοφτή κίνηση, φέρε τα προς τα μπροστά έτσι ώστε να βρεθείς σε σκυφτή θέση με τα γόνατά σου ελαφρώς λυγισμένα και σήκω προς τα πάνω με ένα άλμα.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i