"Δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο": Η Μαρία Κίτσου μίλησε για μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της

Και συγκλονίζει για τη μάχη της με την κατάθλιψη.

Μαρία Κίτσου

Έντονη ανησυχία επικρατεί στην κυβέρνηση από την επέλαση της μετάλλαξης "Όμικρον" σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η ταχύτατη διασπορά της νέας παραλλαγής της νόσου σε συνδυασμό με την γενικότερη έξαρση της πανδημίας που υπάρχει στην χώρα μας προβληματίζει τους λοιμωξιολόγους που προχώρησαν στην αυστηροποίηση των μέτρων για την είσοδο των επισκεπτών στην Ελλάδα.

Ήδη μέσα σε λίγες μέρες τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας μετάλλαξης διπλασιάστηκαν φτάνοντας τα 10. Συναγερμός έχει σημάνει σε ολόκληρη την Ευρώπη, με τους "27" ηγέτες να συνεδριάζουν σήμερα στις Βρυξέλλες και τον κορονοϊό να αποτελεί ένα από τα κύρια ζητήματα που θα συζητηθούν, την στιγμή που η μία μετά την άλλη οι χώρες σφίγγουν ολοένα και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τους ανεμβολίαστους.

Στη δύσκολη περίοδο που πέρασε με την κατάθλιψη, αλλά και στο λόγο που το δημοσιοποίησε, αναφέρθηκε η Μαρία Κίτσου.

Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς "Άγριες Μέλισσες" μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" και για την πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση και έκανε ειδική μνεία στα περιοδικά που γράφουν ψέματα.

"Είμαι θέσει απαισιόδοξος άνθρωπος και φύσει αισιόδοξος", δήλωσε αρχικά για τον εαυτό της. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και είπε πως το δημοσιοποίησε για να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στη θέση της.

"Μίλησα για να βοηθήσω τους ανθρώπους. Επικοινώνησαν μαζί μου και τους έκανε καλό το άνοιγμά μου...

Δες τη συνέχεια στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i