Editorial: Αγάπησε αυτόν...

Το editorial του τεύχους του Shape Φεβρουαρίου που μόλις κυκλοφόρησε στα περίπτερα.

αγάπη έρωτας istock

Αγάπησε αυτόν...

...που σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα σε αυτό τον κόσμο, που με την αγάπη του θα σου ανοίγει δρόμους, θα σέβεται την προσωπικότητά σου και θα την τιμά, θα εκτιμά τους φίλους σου και θα συζητά μαζί σου τις επιλογές σου, απαντώντας όπου του ζητάς τη γνώμη, χωρίς να τις επικρίνει. 

Αγάπησε και ζήσε με αυτόν που θα σε κάνει να γίνεσαι η καλύτερη πλευρά του εαυτού σου, αυτόν που μαζί σου θα γίνεται και ο ίδιος ο καλύτερος δυνατός εαυτός του. 

Μέσα απ’ όλες τις δυσκολίες που αναμενόμενα ζούμε, σε μια προσωπική σκέψη κράτα αυτό: Η αγάπη δεν πρέπει να πονάει, δεν πρέπει να πληγώνει. Η αγάπη σέβεται. Η αγάπη συναισθάνεται. Η αγάπη υποχωρεί. Η αγάπη προσφέρει χαρά.
Τότε μόνο είναι αγάπη. 

Αυτό τον μήνα γιορτάζουμε τη γιορτή του έρωτα, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είτε είσαι με τον αγαπημένο σου, είτε με την κολλητή σου, είτε έχεις κολλήσει στο γραφείο ή στην κίνηση, είτε βλέπεις μόνη σου μια σειρά στον υπολογιστή, βάλε το Somebody Like You του Keith Urban να παίζει δυνατά και τραγούδα μαζί του αυτό που για εμένα είναι ο ορισμός της αληθινής αγάπης. Δεν είναι το πιο... παραδοσιακό love song, αλλά σίγουρα θα σε ανεβάσει!

"When you put your arms around me,
you let me know there is nothing 
in this world I can’t do"

@daskalakieleni

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i