Η Ελένη Φουρέιρα στην παγκόσμια καμπάνια της Puma για την ενδυνάμωση των γυναικών

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η πρώτη ambassador της Puma και του "She Moves Us" στην Ελλάδα.

φουρειρα

Η Ελένη Φουρέιρα δείχνει και πάλι ένα άλλο της πρόσωπο, με ακτιβιστικό ρόλο συμμετέχοντας στην καμπάνια της Puma, "She Moves Us” για την ενδυνάμωση των γυναικών.

φουρειρα

φουρειρα

Οι εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας "She Moves Us”, όπως η Dua Lipa, η Winnie Harlow, η Cara Delevigne, η Naomi Schiff, η Dixie D’Amelio και σήμερα η Ελένη Φουρέιρα, έρχονται για να υποστηρίξουν την ενδυνάμωση των γυναικών, μέσα από τις δικές τους ιστορίες, με στόχο να αποδείξουν ότι η επιτυχία έρχεται μέσα από τη διαρκή προσπάθεια και κερδίζεται με σκληρό αγώνα.

φουρειρα

Η ανισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα αποτελεί τον κεντρικό άξονα της πρωτοβουλίας, ωστόσο δεν αποτελεί και το μόνο θέμα που θίγει. Η Puma, επιπλέον, θέλει να εμψυχώσει τις γυναίκες ώστε να δραστηριοποιηθούν πιο έντονα στον αθλητικό τομέα.

Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγονται γυναίκες που δεν αποχωρίζονται από την καθημερινότητά τους την άσκηση! Τα πρόσωπα της Puma έχουν δυναμισμό και χαρακτηριστικά που τις κάνουν να ξεχωρίζουν, αλλά πάνω από όλα έρχονται για να εμπνεύσουν μέσα από την πορεία τους.

φουρειρα

φουρειρα

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η πρώτη ambassador της Puma και του "She Moves Us”, στην Ελλάδα. H pop-star έχει δημιουργήσει μέσα από σκληρή δουλειά μία αξιοθαύμαστη πορεία στο χώρο της, εντός και εκτός συνόρων. Ο τρόπος που μέχρι σήμερα κινείται, εμπνέει χιλιάδες γυναίκες, γι’ αυτό και η Puma επέλεξε να συμπορευτεί μαζί της στη καμπάνια για την ενδυνάμωση της θέσης των γυναικών σε όλους τους τομείς.

 

Πηγή: yupiii.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i