Έντονα χρώματα, ζωηρά μοτίβα, θηλυκές σιλουέτες: Η συλλογή Desigual SS'22 υπόσχεται υπέροχο στιλ για το καλοκαίρι

"Η ζωή είναι υπέροχη" δηλώνει το brand Desigual και φροντίζει με τη νέα του συλλογή για την Άνοιξη-Καλοκαίρι να κάνει εξίσου μοναδικό και το στιλ μας.

ffsdfsf

Η χαρά της ζωής και η διασκέδαση ξαναβρίσκουν τον δρόμο τους μετά από σχεδόν δυο χρόνια αυστηρής καραντίνας. Φέτος, μάλιστα, είναι το πρώτο καλοκαίρι, στο οποίο μπορούμε να ταξιδέψουμε και να πάμε διακοπές ελεύθεροι όπως και πριν την πανδημία, κι αυτό μόνο ενθουσιασμό μπορεί να φέρει. "Η ζωή είναι υπέροχη" έρχεται να μας υπενθυμίσει και το brand Desigual με τη συλλογή του για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022 φέρνει στο επίκεντρο τη φωτεινή πλευρά της ζωής: ζωηρά μοτίβα, έντονα χρώματα, θηλυκές σιλουέτες αναλαμβάνουν να κάνουν το στιλ του καλοκαιριού εξίσου μοναδικό και υπέροχο όπως η ίδια η ζωή.

Desigual SS'22: Η συλλογή 

Η συλλογή Desigual για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 αποτελεί έναν φόρο τιμής στα έντονα χρώματα, στα ζωηρά εμπριμέ σχέδια, στα ευπροσάρμοστα και στα άνετα ρούχα. Εξαιρετικά θηλυκές σιλουέτες, όπως μακριά φορέματα με cut-outs, μίνι φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα, κορμάκια με άνοιγμα στο πίσω μέρος και στράπλες τοπ, αναλαμβάνουν να τονώσουν και να αναδείξουν τη γυναικεία θηλυκότητα και το δροσερό, διασκεδαστικό στιλ του καλοκαιριού. 

Η συλλογή φιλοξενεί τα πιο πρωτότυπα εμπριμέ σχέδια. Εδώ θα βρεις κανείς κολάζ εφημερίδων, tie-dye σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, συνδυασμούς animal print, τροπικά και ρομαντικά λουλούδια, φωτογραφικά μοτίβα, παπαγάλους τουκάν κι έναν πολύχρωμο θαλάσσιο κόσμο. Όσα αναφορά τα υφάσματα που έχουν επιλεγεί το κυριότερο χαρακτηριστικό τους είναι η αύξηση των βιώσιμων ινών: οικολογικό βαμβάκι BCI (100% στα ντένιμ κομμάτια), βισκόζη LenzingTM Ecovero, βισκόζη Livaeco, TencelTM από Lyocell και ανακυκλωμένες ίνες (μαλακή επένδυση, ίνες πολυεστέρα, βαμβακιού και πολυαμιδίου) είναι τα υλικά που απαρτίζουν το 63% των ειδών της γυναικείας συλλογής.

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i