Πώς να γυμναστείς σαν αληθινός αστέρας του Hollywood

Ο Dwayne Johnson, η Lindsey Vonn και η Under Armour σου έχουν την απάντηση.

Under Armour

Πόσες φορές έχεις θαυμάσει τις καλογυμνασμένες σιλουέτες και καλλίγραμμες φιγούρες των επωνύμων είτε στο κόκκινο χαλί, είτε σε κάποια ταινία, είτε ακόμα και στα social media τους; Πόσες φορές πάλι έχεις αναρωτηθεί ποιο είναι το μυστικό τους για γραμμωμένους κοιλιακούς, αψεγάδιαστα χέρια και δυνατές γάμπες; Πιθανότατα πολλές και στις δύο περιπτώσεις. Ειδικά, μάλιστα, εάν πέσεις τυχαία πάνω σε κάποια από τις επιτυχημένες ταινίες του Dwayne Johnson, όπως το "Fast&Furious" ή το "Jumanji:Welcome to the Jungle", χωρίς αμφιβολία, θα έχεις παρατηρήσει το μυώδες, αθλητικό κορμί του, το οποίο εν μέρει είναι και ο λόγος που επικράτησε στην βιομηχανία του κινηματογράφου με το παρατσούκλι "The Rock". 

The Rock

Ίσως, ο αγαπημένος Αμερικανός ηθοποιός είναι ο τέλειος ορισμός του "gym freak", όπως άλλωστε δηλώνει με ειλικρίνεια και ο ίδιος, κάτι που οι περισσότεροι θαυμαστές του γνωρίζουν ήδη. Εκείνο όμως που ίσως τελικά να μην γνωρίζουν και πολλοί, είναι ότι έχει ενσωματώσει το πάθος του για περισσότερη γυμναστική στην δική του ειδικά σχεδιασμένη performance συλλογή ρούχων και παπουτσιών σε συνεργασία με την Under Armour. Γιατί πέρα από το είδος των προπονήσεων που ακολουθεί, τις ασκήσεις που εφαρμόζει, τα διάφορα αξεσουάρ και όργανα που χρησιμοποιεί, γνωρίζει ως επίσημος πρεσβευτής της εταιρείας αθλητικής ένδυσης και λοιπών εξαρτημάτων, την πολυσήμαντη σημασία των κατάλληλων αθλητών items για καλύτερες επιδόσεις και άμεσα αποτελέσματα.

Η συλλογή Home Gym έχει δημιουργηθεί καλύπτοντας την ανάγκη του καταξιωμένου ηθοποιού να γυμνάζεται οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να χάνει χρόνο στην αλλαγή, καθώς πρόκειται για ενδύματα που εξυπηρετούν επίσης stylish athleisure εμφανίσεις είτε για τον χώρο της εργασίας, είτε απλώς για τις χαλαρές πρωινές και απογευματινές βόλτες πριν ή μετά την προπόνηση. Ο Dwayne Johnson έχει σαφώς φροντίσει μέσα από την ευρεία γκάμα των αθλητικών ενδυμάτων που λανσάρει, να δώσει ανάλογη βαρύτητα και σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένα για το γυναικείο κοινό, προσφέροντας μοναδικά τεχνολογικά performance σύνολα.

 

Για αυτό και φρόντισε να ενώσει τις δυνάμεις του με την δυναμική και άκρως αθλητική Lindsey Vonn. Η κορυφαία αθλήτρια αλπικού σκι με την εντυπωσιακή καριέρα στις κατάλευκες πίστες των μεγαλύτερων χιονοδρομικών κέντρων του κόσμου, έχοντας κατακτήσει πολλές και σημαντικές αξιώσεις, μεταξύ των οποίων και παγκόσμιο κύπελλο με την ομάδα σκι της Αμερικής, έχει εμπνεύσει πολλούς επίδοξους αθλητές με το παράδειγμα της, ενώ δηλώνει πως στην συλλογής της Under Armour "Project Rock" έχει ανακαλύψει όλες τις αξίες που προαπαιτούνται για να συνεχίσει να προσελκύει ακόμα περισσότερους στον μαγικό κόσμο της ευεξίας μέσω της άσκησης.

Under Armour

Η εν λόγω συλλογή ξεχωρίζει και έχει γίνει η αγαπημένη των χολιγουντιανών αστέρων καθώς εναρμονίζει απόλυτα την τεχνολογία με την ποιότητα σε κομψά και άνετα κομμάτια, σχεδιασμένα για να διευκολύνουν κάθε προπόνηση, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. T-shirts και μακρυμάνικες μπλούζες, κολάν, sports bra, σακίδια και μακριές φόρμες είναι μερικά μόνο αθλητικά κομμάτια σε υπέροχα, ζωηρά χρώματα που επιλέγουν και προτείνουν με κλειστά μάτια τόσο η Lindsey Vonn, όσο και ο Dwayne Johnson. Από την συλλογή σαφώς ξεχωρίζουν τα αθλητικά παπούτσια Project Rock 5 Home Gym, τα οποία χάρη στον κομψό και ανατομικό σχεδιασμό τους, υποστηρίζουν εκπληκτικά τα πέλματα σε κάθε τους βήμα.

The Rock

Για να προσθέσεις αέρα Hollywood στις προπονήσεις σου, αρκεί να ανακαλύψεις την εντυπωσιακή σειρά στο επίσημο e-shop της Under Armour www.eshop.unlimitedsport.gr, στα Under Armour Brand Houses και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i