Editorial: Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εμείς είμαστε έτοιμες να το απολαύσουμε

Το πρώτο καλοκαιρινό editorial του 2023 στο τεύχος Ιουνίου του Shape που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Γυναίκα το καλοκαίρι - εμμηνόπαυση istock

Μπορώ να το πω επίσημα: το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή. Και ο λόγος είναι η θάλασσα. Λατρεύω να βυθίζομαι στο νερό της, να κολυμπάω στα βαθιά με την πλάτη στραμμένη στην παραλία, για να βλέπω μόνο το απέραντο γαλάζιό της στον ορίζοντά μου. 

Διαβάστε Επίσης

Η θάλασσα για μένα λειτουργεί σαν ψυχοθεραπεία. Η απεραντοσύνη της με βοηθά να μικραίνω στο μυαλό μου τα δικά μου προβλήματα και να γίνεται πιο εύκολο να σκεφτώ ότι αύριο θα είναι όλα καλύτερα, ότι "κι αυτό θα περάσει". 

Δεν είναι, όμως, μόνο η θάλασσα που κάνει τα καλοκαίρια μας τόσο μοναδικά. Είναι ο ήλιος που προσφέρει ενέργεια και boost βιταμίνης D για να έχουμε δυνατό ανοσοποιητικό και καλύτερη υγεία όλο τον χρόνο, είναι τα ζουμερά φρούτα και τα αρωματικά λαχανικά που το κάνουν παιχνιδάκι να τρώμε πιο υγιεινά και να μαγειρεύουμε πιο ελαφριά, είναι οι αγαπημένοι μας άνθρωποι που έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε πιο συχνά αυτή την εποχή και μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Σου εύχομαι αυτό το καλοκαίρι να χαρείς τον ήλιο (με μέτρο) και τη θάλασσα (όσο περισσότερο μπορείς), τις παρέες, τους φίλους και να κάνεις μόνο πράγματα που θα σου δίνουν ενέργεια και καλή διάθεση. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i