Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο WOMEN’S GOLF DAY στην Ελλάδα!

Μια ξεχωριστή γιορτή για το γυναικείο γκολφ, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Ιουνίου στο Γκολφ Γλυφάδας.

womens_golf_day

Με πρωτοβουλία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας "Hellenic Heritage Evolution", που προσφέρει φιλανθρωπικό έργο και στήριξη σε κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη με άψογες διοργανώσεις αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, ο φετινός αγώνας ήταν μόνο η αρχή για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν!

Γυναίκες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, συμμετείχαν στο πρώτο "WOMEN'S GOLF DAY GREECE", το οποίο ενίσχυσε φέτος το έργο της "Μexoxo" (https://www.mexoxo.com), προσφέροντας την ευκαιρία σε κορίτσια από υποβαθμισμένες χώρες, να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον, μέσα από την υποτροφία και τις σπουδές τους στο eCornell University της Αμερικής.

womens_golf_day

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε 80 χώρες ταυτόχρονα, την ίδια μέρα, με τις γυναίκες να ενώνονται και να δίνουν ένα ηχηρό μήνυμα για τη γυναικεία ενδυνάμωση και την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης, κατά τις πρωινές ώρες, είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα βασικά skills του γκολφ, με τους προπονητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, να απολαύσουν δραστηριότητες με θέμα την ευεξία και την άσκηση (γυμναστική, διατροφή, theta healing κα), καθώς και να συζητήσουν για τη σύγχρονη κοινωνική ταυτότητα των γυναικών.

Αργά το απόγευμα ξεκίνησε το φιλανθρωπικό δείπνο, με μεγάλη συμμετοχή εταιριών από τη Ναυτιλία, τη Βιομηχανία, το Εμπόριο και άλλες επιχειρήσεις, πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων και των αναμνηστικών πλακετών στους χορηγούς και τους υποστηρικτές του αγώνα, ενώ η βραδιά έκλεισε με πολλά χαμόγελα και την Idra Kayne Live, να τους βάζει όλους στο ρυθμό της.

womens_golf_day

https://www.mexoxo.com/

Το παρών για τις βραβεύσεις έδωσαν ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα, Χάρης Θεοχάρης, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Καφαντάρης, καθώς και η δημοτική σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Γκολφ, Μπέσυ Αργυράκη.

Το τουρνουά έδωσε ένα επιπλέον μήνυμα ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, με το "Earth Challenge” by Gruppo Cucine, και σκοπό τη δενδροφύτευση. Η εταιρία ξεκίνησε την πρώτη δενδροφύτευση στην περιοχή του Νέου Βουτζά, που πλήγηκε από την καταστροφική πυρκαγιά στις 25 Ιουνίου το 2019. Η παρουσία όλων των εθελοντών για αυτή τη δράση είναι πολύτιμη, καθώς μέχρι σήμερα έχουν φυτευτεί πάνω από 1000 δέντρα.

Η διοργάνωση τέλεσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ. Video Youtube: https://youtu.be/pujVlhsTFOw

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για το Women’s Golf Day 2024!

womens_golf_day

Διοργάνωση: Hellenic Heritage Evolution Παρουσίαση: Νάντια Καραμπάτσου, Σταυρούλα Κεντιέ Photography-Videography: Ευθύμιος Συρανίδης – Δημήτριος Συρανίδης – Ελένη Γιάνναρου - Omicronstudio

Ευχαριστούμε τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης:

Platinum Sponsor Gruppo Cucine

Gold Sponsor Magic Box Karampatsos Developments

Silver Sponsor Samos Express ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΠΕ ISDIN

Bronze Sponsor Deloitte Athens Skin Clinic

Supporters ΣΟΒΟΛΟΣ Coca Cola Fitness Αθηναϊκή Ζυθοποιΐα The Event Co. Aenaon Handy Chart Issaris SA Pylos Poems FG parfumerie Variety Cruises CIEL Ανεφάνη Snob MONK Κέντρο Διαμεσολάβησης Νάντια Καραμπάτσου Όμιλος Γκολφ Γλυφάδας Pages Cythia's Golf Cars Sofi Paschali, Spiritual Coach - Theta Healing DF personal training Get your diet

Eurostia Άμπελος Βοχαϊκού MDA Mind the Ad Konstantinos Xatzis

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i