Carpisa: Παρουσιάζει τη νέα συλλογή για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2023-24

Η W-Edition έχει σχεδιαστεί για μια δυναμική και σύγχρονη γυναίκα

carpisa_συλλογη

Η Carpisa εγκαινιάζει τη νέα σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας με το λανσάρισμα της συλλογής W-Edition, εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στις γυναίκες: με κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό, η W-Edition έχει σχεδιαστεί για μια δυναμική και σύγχρονη γυναίκα που αντιμετωπίζει με τόλμη τις καθημερινές προκλήσεις και αισθάνεται πάντα σίγουρη και ξεχωριστή. 

Με το μότο "Woman | Work | Wonder"συνοψίζει την ουσία αυτής της συλλογής, που σχεδιάστηκε για να αναδείξει τη δύναμη, τη χάρη και την αποφασιστικότητα κάθε Γυναίκας. 

Shopping ή flap bags, shoulder bags, σακίδια και σακίδια πλάτης, πρακτικές και ευρύχωρες, κατασκευασμένες από νάιλον και απομίμηση δέρματος, για γκαρνταρόμπες passepartout, παρουσιάζονται σε φθινοπωρινές αποχρώσεις του onion pink, του μαύρου, της άμμου, του smoky green και του δαμασκηνί. 

Τα διαχρονικά χρώματα, τα θεμελιώδη σχήματα και ο πρακτικός σχεδιασμός, αντανακλούν την ομορφιά της απλότητας αυτής της συλλογής, καθιστώντας τις γραμμές W-Edition έναν τέλειο συνδυασμό θηλυκότητας και πολυχρηστικότητας. 

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Carpisa και στο www.carpisa.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i