Η χειμερινή συλλογή της Ellesse "SARTORIA" συνδυάζει την πολυτέλεια με την άνεση

Κάνε κάθε δρόμο την προσωπική σου πασαρέλα, όπου κι αν βρίσκεσαι και ό,τι κι αν φοράς.

αθλητικα_ρουχα

Ετοιμάσου να φορέσεις την συλλογή της Ellesse "SARTORIA" από το πρωί μέχρι το βράδυ και να νιώσεις άνετα μέσα στα στιλάτα αθλητικά ρούχα σου. Πηγαίνοντας σε ένα νοσταλγικό ταξίδι πίσω στις ρίζες της iconic εταιρείας, συναντάς την πολυτέλεια και τα αθλητικά ρούχα στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους.

"Sartoria" είναι η ιταλική λέξη για την " ραπτική", ένα νεύμα στην κληρονομιά της επωνυμίας εμπνευσμένη από τον ιδρυτή της, Leonardo Servadio. 

Η καρδιά της συλλογής της Ellesse "SARTORIA" για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2023 είναι μία ωδή στο παρελθόν της εταιρείας, αλλά επανασχεδιασμένη για τον σύγχρονο κόσμο. Τα ξεχωριστά κομμάτια περιλαμβάνουν την stylish αθλητική φόρμα και ένα χειμωνιάτικο fleece που θα φοράς όλη τη σεζόν, ενώ δεν λείπουν οι εμβληματικές ρίγες Jet και Rimini και τα εκλεπτυσμένα υλικά. Η συλλογή σπάει όλους τους κανόνες, με την streetwear συλλογή που φοριέται σε αντισυμβατικούς χώρους.

Κάνε κάθε δρόμο την προσωπική σου πασαρέλα, όπου κι αν βρίσκεσαι με την νέα collection της Ellesse.

αθλητικα_ρουχα

Εδώ θα βρεις μοντέρνες φόρμες και χειμερινά fleece, φυσικά μαζί με outfit κατάλληλα για όλο τον χειμώνα. Το μπουφάν ELLESSE σε πράσινο χρώμα, από βελούρ κοτλέ ύφασμα θα γίνει το must have κομμάτι της φετινής σεζόν, καθώς προσφέρει ζεστασιά και στυλ, ενώ ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα.

αθλητικα_ρουχα

Η τάση του athleisure κυριαρχεί στη μόδα και η Ellesse με την νέα συλλογή "SARTORIA" φέρνει έναν ανατρεπτικό αέρα με τις elegant αποχρώσεις και τα ποιοτικά υφάσματα.

Οι αθλητικές φόρμες της collection "SARTORIA" είναι η επιτομή της πολυτέλειας και των αθλητικών ρούχων. Μπορείς να τις φορέσεις από το γυμναστήριο και τον καφέ με τις φίλες, μέχρι την βραδινή σου έξοδο συνδυασμένες με all time classic μαύρες γόβες.

αθλητικα_ρουχα

Τα αθλητικά ρούχα γίνονται τα must της φετινής σεζόν, και η Ellesse δίνει την πιο κομψή και, ταυτόχρονα, ανατρεπτική πρόταση με την νέα συλλογή "SARTORIA".

Κλείνοντας παιχνιδιάρικα το μάτι στο streetwear σε αντισυμβατικούς χώρους, η εμβληματική εταιρεία αθλητικής ένδυσης λανσάρει τη συλλογή που θα αναδείξει τον πιο αληθινό και στιλάτο εαυτό σου.

Κοτλέ T-Shirt 'Vanenna' ELLESSE

αθλητικα_ρουχα

Κοτλέ Φόρμα Παντελόνι 'Xana' ELLESSE

αθλητικα_ρουχα

Κοτλέ Puffer Μπουφάν 'Romolo' ELLESSE

αθλητικα_ρουχα

Φούτερ 'Achille' ELLESSE

αθλητικα_ρουχα

Αθλητικό Puffer Μπουφάν 'Hucknall' ELLESSE

αθλητικα_ρουχα

Βρείτε τη νέα συλλογή Ellesse σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο www.bloobox.gr.

Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, 210 3408400

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i