Μήπως η σχέση σου δεν αντέχει μέχρι τις γιορτές;

Οι προβληματικές ενδείξεις και πώς μπορείς να τις αντιμετωπίσεις

σχέση iStock

Μπορεί το καλοκαίρι να φαίνεται ως η πιο "γεμάτη" περίοδος του χρόνου για τα ζευγάρια, με ατελείωτα ρομαντικά Σαββατοκύριακα και γάμους, αλλά η αλήθεια είναι πως η περίοδος των Χριστουγέννων και των γιορτών μπορεί να είναι αρκετά αγχωτική. Όταν μάλιστα πρόκειται για ζευγάρια που είναι αρκετό καιρό μαζί, οι αποφάσεις που καλούνται να πάρουν από κοινού είναι αυξημένες, και η "πιο χαρούμενη περίοδος του χρόνου" μπορεί εύκολα να γίνει η πιο δυσάρεστη.

Οι ειδικοί μιλούν για τα σημάδια που δείχνουν πως η σχέση σου δε θα αντέξει μέχρι τις φετινές γιορτές και μοιράζονται συμβουλές για το πώς μπορείς να σώσεις την κατάσταση, ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Δεν είσαστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε

Ένα μεγάλο μέρος των γιορτών περιλαμβάνει το να λες "όχι" σε events και πάρτι που δε χρειάζεται και δε θέλεις να πας. Ένα βασικό όμως στοιχείο είναι αδιαμφισβήτητα εκείνο του συμβιβασμού: Μπορεί να πας σε μερικά από τα πάρτι που εκείνη είναι καλεσμένη, να μην πας σε κάποια από τα δικά σου και αντίστοιχα εκείνη να κάνει το ίδιο. Αν όμως κανένας από εσάς δεν είναι πρόθυμος να κάνει συμβιβασμούς, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταλήξετε να μαλώνετε κάθε βδομάδα.

Δείτε περισσότερα στο gr.askmen.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i