Έρχεται κακοκαιρία: Τι να φορέσεις σε περίπτωση που χιονίσει

Πώς να προσαρμόσεις τη γκαρνταρόμπα σου τη στιγμή που η θερμοκρασία πέσει αρκετά χαμηλά.

παλτο Pixel Formula

Ας το παραδεχθούμε. Φέτος, δεν καταλάβαμε πολύ χειμώνα, πέρα από τις ελάχιστες ημέρες που η θερμοκρασία έφτασε σε χαμηλά επίπεδα. Ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων, το σκηνικό έμοιαζε περισσότερο με Πάσχα, πράγμα που σημαίνει πως δεν είχαμε την ευκαιρία να φορέσουμε τα πιο βαριά ρούχα της χειμερινής γκαρνταρόμπας. Ωστόσο, η τελευταία πρόγνωση του καιρού ανέφερε πως έρχεται μεγάλη κακοκαιρία και υπάρχει μία πιθανότητα να χιονίσει σε διάφορα μέρη της χώρας μας με αποτέλεσμα τα δεδομένα να αλλάζουν ολοκληρωτικά σε ό,τι αφορά τα καθημερινά looks μας. Από την άλλη, και να μη χιονίσει, σίγουρα η θερμοκρασία θα έχει πτωτική τάση, συνεπώς θα πρέπει να προσαρμόσουμε τη γκαρνταρόμπα μας στις απότομες αλλαγές του καιρού.

Ειδικότερα, τις ημέρες που η κακοκαιρία χτυπήσει την "πόρτα” μας, οφείλουμε να κάνουμε έναν νέο προγραμματισμό σε ό,τι αφορά τις εμφανίσεις μας, είτε είναι casual ή προορίζονται για το γραφείο, ώστε να νιώθουμε άνετα όπου κι αν βρισκόμαστε. Τι να φορέσεις, λοιπόν, αν το σενάριο είναι χιονισμένο;

-Ακόμη κι αν επιλέξεις να ντυθείς ελαφρά, προτίμησε το πανωφόρι σου να είναι ζεστό, ειδικότερα αν βρεθείς για πολύ ώρα στον δρόμο. Η σεζόν που διανύουμε ενδείκνυται για shearling jackets, vintage γούνες, μάλλινα παλτό ή puffer μπουφάν.

Δείτε περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i