Αυτά είναι τα τρία πιο fashion forward χρώματα της σεζόν

Τρεις ξεχωριστές και "απολαυστικές" αποχρώσεις υπόσχονται να κάνουν update σε κάθε σου εμφάνιση και στιγμή.

fashion istock

Η Elsa Schiaparelli ήταν μία από τις κορυφαίες σχεδιάστριες μόδας των δεκαετιών του 1920 και του 1930, ιδρύτρια ενός ιστορικού γαλλικού Οίκου, που κυριαρχεί στην Υψηλή Ραπτική μέχρι σήμερα και μία από τις πρώτες δημιουργούς που επηρεάστηκαν τόσο βαθιά από τον σουρεαλισμό και τα καλλιτεχνικά κινήματα της εποχής τους, που μετάφεραν τις υπερρεαλιστικές εικόνες και στα ρούχα τους.

Το 1932, η Janet Flanner έγραψε στο περιοδικό The New Yorker: "Ένα φόρεμα της Schiaparelli είναι σαν ένας μοντέρνος καμβάς", κάνοντας την ίδια να αιτιολογεί και τις εκκεντρικές, χρωματικές πινελιές που καθόριζαν τα ρούχα της. "Θέλω να δώσω σε ένα κλασικό ροζ κομμάτι τη δυναμική που έχει το κόκκινο χρώμα, γι’ αυτό προσπαθώ να δημιουργήσω ένα νέο ροζ, ένα neon ροζ που φαίνεται μη ρεαλιστικό", είχε πει η εμβληματική fashion designer και σήμερα, σχεδόν έναν αιώνα μετά, τα λόγια της βρίσκουν εφαρμογή στον τρόπο που καθιερώνονται τα color trends ανά σεζόν.

Με μικρές διαφοροποιήσεις το μπλε, το κόκκινο και το μωβ κυριαρχούν και στις συλλογές των μεγαλύτερων fashion houses του πλανήτη για τη σεζόν S/S 2024. Μπορούν, όμως, να γίνουν και μέρος της καθημερινότητάς σου, καθώς αυτά είναι τα χρώματα των τριών νέων γεύσεων των Θερμαινόμενων Ράβδων Τσαγιού iSENZIA, που έρχονται να σου προσφέρουν μία νέα ξεχωριστή εμπειρία.

To "watermelon red", λοιπόν, έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις αυτό το καλοκαίρι με την πρώτη συλλογή του Sabato De Sarno για τον Οίκο Gucci να χαρακτηρίζεται από απόχρωση που ονόμασε "Gucci Rosso", και την βλέπουμε σε pencil φούστες, blazers και εντυπωσιακά αξεσουάρ, όλα στην ίδια βαθιά απόχρωση του κόκκινου. Ο Rick Owens, εν τω μεταξύ, παρέκκλινε από το μαύρο που είναι το statement χρώμα του για να παρουσιάσει φουσκωμένα παντελόνια, bralettes και statement stomper μπότες όλα "στο κόκκινο".

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i