Ενδιαφέροντα σεμινάρια για όσους θέλουν να φροντίζουν το σώμα και το πνεύμα τους

Η διοργάνωση Ευημερώ έκανε την πρεμιέρα της τον Σεπτέμβριο με μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει να τροφοδοτεί το κοινό με καινούργια ερεθίσματα και γνώσεις.

γυναίκα υγεία χαρά ευτυχία pixdeluxe

Ο Νοέμβριος μας φέρνει σιγά- σιγά στο χειμώνα. Είναι καιρός να μπούμε με καλή διάθεση στους πιο κρύους και απαιτητικούς μήνες της χρονιάς, βάζοντας στο πρόγραμμα, την φροντίδα και την ανάπτυξη του εαυτού μας. Ας πάρουμε αυτή την ευθύνη στα χέρια μας και ας κάνουμε πράγματα εμείς για εμάς.

Η Όμορφη Ζωή ενδιαφέρεται να μας φροντίζει και να μας ενδυναμώνει. Ενισχύει τη θετική μας σκέψη και μας θέλει πάντα υγιείς ήρεμους, λαμπερούς, γι'αυτό και οργανώνει τα σεμινάρια του Ευημερώ μαζί με προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες της, σε προσιτό κόστος ώστε να είναι διαθέσιμα σε όλους.

Το Ευημερώ του Νοεμβρίου περιλαμβάνει ενδιαφέροντα σεμινάρια που απευθύνονται σε όσους θέλουν να φροντίσουν το σώμα τους, να βελτιώσουν την εμφάνιση και την υγεία τους, τις σχέσεις τους με τους άλλους, την επικοινωνία στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και την ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών τους.

25 Νοεμβρίου | Συμβουλευτικές δεξιότητες για θεραπευτές | Γεωργία Χατζηνικολάου

Ένα σεμινάριο για θεραπευτές το οποίο εισάγει τις αρχές της συμβουλευτικής τέχνης και απευθύνεται σε όσους εργάζονται στο χώρο των ολιστικών θεραπειών, οποιαδήποτε μέθοδο και αν εφαρμόζουν, όπως: ενεργειακές τεχνικές, γιόγκα, μαλάξεις, βελονισμό, αρωματοθεραπεία κα.

28 Νοεμβρίου | Happy Kids – MCKS Pranic Healing | Chiara Perfetti & Γιώργος

Το Pranic Healing, μέσα από τις δεκάδες ενεργειακές τεχνικές που διαθέτει μπορεί να εκπαιδεύσει τους γονείς με τρόπο που να μπορούν οι ίδιοι να καλλιεργήσουν συναισθηματική νοημοσύνη στα παιδιά τους και να τα θωρακίσουν συναισθηματικά για τις αντιξοότητες της ανήλικης και ενήλικης ζωής τους.

Τόπος Διεξαγωγής: Triaena Business Center, λεωφ. Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι, Αθήνα-1ος όροφος.

Δες πληροφορίες για όλα τα σεμινάρια στο www.omorfizoi.gr/evimero

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i