Το αγαπημένο brand των Ελληνίδων celebrities αποκτά νέο κατάστημα

Ένας fashion "παράδεισος" στην καρδιά της Αθήνας.

Courtesy of Little Mistress Courtesy of Little Mistress

Μετά από τόσους μήνες lockdown, όλες οι γυναίκες έχουμε γίνει experts στο online shopping. Αυτό, όμως, που μας έχει λείψει περισσότερο από όλα είναι οι βόλτες και το shopping σε πολυκαταστήματα και boutiques που μπορούν αμέσως να βελτιώσουν την ψυχολογία μας. Ειδικά, όταν επισκεπτόμαστε ένα νέο κατάστημα και ανακαλύπτουμε fashion brands με υπέροχες συλλογές, ο ενθουσιασμός μας πολλαπλασιάζεται.

Courtesy of Little Mistress
Courtesy of Little Mistress

Ακριβώς αυτό σκέφτηκε και ο Μάνος Παραδείσης, ιδιοκτήτης της εταιρίας KathyBlack και αποκλειστικός εκπρόσωπος του fashion brand Little Mistress στην Ελλάδα και δημιούργησε το πρώτο Shop in Shop κατάστημα στην Αθήνα. Το νέο Little Mistress corner βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στον 4ο όροφο του ανακαινισμένου πολυκαταστήματος attica στο CityLink που μόλις μεγάλωσε κατά 4.000 τετραγωνικά μέτρα, προσφέροντας ακόμη περισσότερο shopping experience.

Courtesy of Little Mistress
Courtesy of Little Mistress

Γεννημένος μέσα στον κόσμο της μόδας, αφού η μητέρα του διατηρεί εδώ και 38 χρόνια καταστήματα ρούχων, ο Μάνος Παραδείσης συνειδητοποίησε από νωρίς πως η μόδα είναι το όνειρο του και αυτό με το οποίο θέλει να ασχοληθεί. Μετά από τις σπουδές του στον τομέα της διοίκησης των επιχειρήσεων και του σχεδίου μόδας, κατέληξε να εκπροσωπεί το ανερχόμενο fashion brand από το Λονδίνο, Little Mistress.

Εκτός από το Shop in Shop corner στο πολυκατάστημα attica που βρίσκεται στο CityLink, μπορείτε να βρείτε στα ομώνυμα καταστήματα Little Mistress ,αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Courtesy of Little Mistress
Courtesy of Little Mistress

Ο βασικότερος λόγος που το brand έχει καταστήσει τις καρδιές των γυναικών –και σίγουρα θα κατακτήσει και τις δικές σας- είναι πως προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από ρούχα για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε περίσταση. Η φιλοσοφία της Little Mistress, μάλιστα, χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες. Η πρώτη συλλογή περιλαμβάνει ρούχα που ακολουθούν την επικαιρότητα της μόδας και είναι ιδανικά για all day εμφανίσεις, ενώ η δεύτερη αφορά ρούχα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί στο γραφείο μέχρι σε κάποια βραδινή έξοδο. Η τρίτη κατηγορία ρούχων της Little Mistress αφορά ρούχα για ιδιαίτερες περιστάσεις της ζωής μας, που θέλουμε να είμαστε η καλύτερη και πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού μας. Η Little Mistress έχει φροντίσει, λοιπόν, να δημιουργήσει διαφορετικές συλλογές για να καλύψει όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που έχει από τη μόδα μία σύγχρονη γυναίκα.

Courtesy of Little Mistress
Courtesy of Little Mistress

Η Little Mistress, μάλιστα, έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές των Ελληνίδων celebrities, οι οποίες το επιλέγουν για τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Ανάμεσα στις στιλάτες Ελληνίδες που το εμπιστεύονται είναι η Δέσποινα Βανδή, η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Μενεγάκη, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Έλλη Κοκκίνου, η Φαίη Σκορδά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ηλιάννα Παπαγεωργίου, η Ελεονόρα Μελέτη, η Δανάη Μπάρκα, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Κατερίνα Στικούδη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Ελένη Χατζίδου.

 

 

Πηγή: missbloom.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i