Η αντιρυτιδική σειρά που κάθε γυναίκα χρειάζεται στο μπουντουάρ της

Τα πρωτοποριακά προϊόντα της σειράς δερμοκαλλυντικών lipoSOMAE θα κάνουν τη διαφορά στην περιποίηση της επιδερμίδας σου.

face iStock

Η φυσιολογική διαδικασία γήρανσης του δέρματος είναι δεδομένη, ξεκινά από τη δεκαετία των 20 και αφορά όλους τους ανθρώπους. Ταυτόχρονα όμως, εξωτερικοί παράγοντες όπως η ηλιακή και η μπλε ακτινοβολία των ηλεκτρονικών συσκευών, η ρύπανση, το στρες, το κάπνισμα συντελούν στην πρόωρη γήρανσή του. 

Γι᾽αυτό και δεν είναι να απορεί κανείς αν παρατηρεί λεπτές γραμμές στο (νεανικό κατά τ´άλλα) δέρμα του, που δεν έχουν καμία σχέση με την ηλικία. Και όσο κι αν έχουν απενοχοποιηθεί οι ρυτίδες, με το agelessness trend να επικρατεί στην εποχή μας, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες να αποδεχτούν το αναμφισβήτητο γεγονός της γήρανσης αλλά και να δουν τον εαυτό τους όμορφο, όπως ακριβώς είναι, η αλήθεια είναι ότι όλες μας θέλουμε ένα υγιές (κυρίως) αλλά και νεανικό δέρμα, με όσο το δυνατόν πιο λεία όψη. 

Κι ενώ οι ρυτίδες σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι κακό, δύναται ωστόσο να αποτελούν δείγμα αλλαγών που συμβαίνουν στο δέρμα μας, ακόμα και κάποιων δερματικών βλαβών που μπορεί να υφίσταται αυτό με το πέρασμα των χρόνων. 

Η σωστή περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα είναι το παν

Είναι επιτακτική η ανάγκη να βρεις εκείνα τα skincare προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις την ονειρεμένη επιδερμίδα που ονειρεύεσαι. 

Εμείς ανακαλύψαμε την αντιρυτιδική σειρά δερμοκαλλυντικών lipoSOMAE, αποτελούμενη από τρία διαφορετικά προϊόντα που έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα της κοσμητολογίας. Τι είναι αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν; Η λιποσωμιακή τεχνολογία σύμφωνα με την οποία έχουν σχεδιαστεί. Τα λιποσώματα μπορούν να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα και την βιοδιαθεσιμότητα των ενεργών συστατικών των καλλυντικών, καθώς διευκολύνουν τη μεταφορά τους στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας. Μειώνουν τη δια-επιδερμική απώλεια νερού, διατηρώντας έτσι την επιδερμίδα ενυδατωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

αντιρυτιδική

Τα προϊόντα

Η σειρά αποτελείται από τα εξής:

#1. Την Anti-Wrinkle face & neck cream με Υαλουρονικό Οξύ, μια ενυδατική κρέμα με πλούσια υφή, που μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και είναι κατάλληλη για πρόσωπο και λαιμό. Είναι εμπλουτισμένη με σύμπλεγμα βλαστοκυττάρων και πεπτιδίων, που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος και συσφίγγουν την ευαισθητη επιδερμίδα του λαιμού. 

αντιρυτιδική

#2. To Liftoskin® face & neck serum με TENS’ UP TM & Liftonin®-Xpress συνδυάζεται ιδανικά με την αντίστοιχη ενυδατική κρέμα της σειράς για να βελτιώσει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Αυτά τα καινοτόμα συστατικά χαρίζουν στην επιδερμίδα ένα άμεσο και μακροχρόνιο εφέ lifting, βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος και συσφίγγουν την ευαίσθητη περιοχή του λαιμού.

αντιρυτιδική

#3. Η Eyes Line®, η ενυδατική κρέμα ματιών με Υαλουρονικό Οξύ και Ολιγοπεπτίδια, είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Αγγουριού και Πράσινου Τσαγιού που εξουδετερώνουν τους μαύρους κύκλους και ηρεμούν τα πρησμένα και κουρασμένα μάτια. Το βλέμμα αποκτά πιο νεανική και ξεκούραστη όψη από τις πρώτες κιόλας χρήσεις.

αντιρυτιδική

Ανακάλυψε περισσότερα εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i