Headbands are back | To old-school αξεσουάρ μαλλιών από τα 90s έχει κάνει δυναμικό comeback

Οι big κορδέλες μαλλιών είναι ό, τι πιο trendy μπορείς να φορέσεις τώρα.

Bella Hadid Splash News / Ideal Image

Θυμάσαι τις φαρδιές κορδέλες μαλλιών που αγαπούσαμε να φοράμε μικρότερες από το σχολείο και τη γυμναστική μέχρι τη βόλτα, ακόμα και μέσα στο σπίτι; Ακόμα κι αν εσύ δεν τις φορούσες, σίγουρα τις θυμάσαι σε όλες τις ταινίες και σειρές των δεκαετιών του '90 και '00, ή και στη Britney Spears και στα δημοφιλή βίντεο κλιπ της.

Δες επίσης: Fake a face lift | Δείξε νεότερη στη στιγμή με αυτό το 5' makeup look

Πρόκειται για big, υφασμάτινες κορδέλες που έχουν ένα ιδιαίτερα casual-sporty look ενώ βγαίνουν σε ό, τι χρώμα μπορείς να φανταστείς. Δημιουργημένες αρχικά για το γυμναστήριο και για να συγκρατούν με στιλ τα μαλλιά ενώ γυμνάζεσαι, γρήγορα έγιναν το αγαπημένο hair accessory των πιο trendy κοριτσιών της εποχής.

Να που όμως η μόδα κάνει κύκλους (για άλλη μια φορά), και το συγκεκριμένο αξεσουάρ έχει κάνει δυναμικό comeback τους τελευταίους μήνες, με top models όπως η Bella Hadid και η Kendall Jenner να το έχουν απογειώσει.

Δες επίσης: Το super stylish χτένισμα για το γυμναστήριο που είναι ό, τι πρέπει και για τη βόλτα (ή τα after-office drinks σου)

Πλέον, φοριέται σχεδόν με τα πάντα, ακόμα και με τα πιο επίσημα outfits και ταιριάζει άψογα σε όλα τα στιλ. Παράλληλα, δίνει στα μαλλιά ένα casual-chic στιλ ενώ είναι ιδανικές για τις bad hair days σου, αφού καμουφλάρουν τυχόν λιπαρότητα στις ρίζες. 

Δες παρακάτω μερικές φωτογραφίες που θα σε εμπνεύσουν:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i