4 basic (και πανεύκολα) χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Τα stylish χτενίσματα που θα σου "λύσουν" τα χέρια.

hair iStock

Αν θεωρείς ότι τα όμορφα και stylish χτενίσματα που βλέπεις παντού στα social media είναι μόνο για τις κοπέλες που διαθέτουν (πολύ) μακριά μαλλιά, είσαι γελασμένη. Υπάρχουν το ίδιο εύκολα αλλά και πολύ trendy hairstyles που μπορείς να κάνεις αν έχεις κοντύτερα μαλλιά - και να σε βολέψουν πολύ στην καθημερινότητά σου.

Έτσι, αν έχεις καρέ κουπ (μακρύ καρέ ή ακόμα και πιο κοντό) ή ακόμα και ένα μακρύ pixie cut, σε συμβουλεύουμε να βάλεις στη ζωή σου τα twin pigtails, το half-up half-down, ακόμα και τον χαμηλό κότσο. Επιπλέον, μπορείς πολύ εύκολα να εντάξεις στην καθημερινότητά σου τσιμπιδάκια μαλλιών, κορδέλες και στέκες, που θα δείξουν υπέροχα πάνω σου. Τέλος, αν δεν είσαι πολύ των χτενισμάτων και προτιμάς να αφήνεις ελεύθερα τα μαλλιά σου, θες όμως να κάνεις τη διαφορά, ένας σκούφος ή ένα jockey θα ολοκληρώσει τέλεια την εμφάνισή σου - και θα καμουφλάρει ακόμα και μια bad hair day. 

Δες επίσης: 3 skincare tips που θα θέλαμε πολύ να μας είχε δώσει κάποιος στα 20 μας

Πέρα από τα χτενίσματα ωστόσο, δεν πρέπει να αμελείς τη σωστή φροντίδα τους, καθώς δεν σημαίνει ότι, λόγω μήκους, δεν τη χρειάζονται. Δεν είναι μόνο τα μακριά μαλλιά που απαιτούν εντατική περιποίηση, απλά τα μακριά μαλλιά χρειάζονται πολλή περισσότερη. 

Δες επίσης: Fake a face lift | Δείξε νεότερη στη στιγμή με αυτό το 5' makeup look

Δες στο παρακάτω mini tutorial 4 πανεύκολα χτενίσματα που θα σου "λύσουν" τα χέρια:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i