Το makeup hack του ενός λεπτού για να σχηματίσεις πανεύκολα τη γραμμή eye liner

Το κόλπο που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο αν δυσκολεύεσαι με τη γραμμή eye liner.

skin Splash News / Ideal Image

Δεν υπάρχει πιο δύσκολο και χρονοβόρο πράγμα από τον σχηματισμό του eye liner στο μακιγιάζ. Πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένη, με σταθερό χέρι και να έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου για να βγει το τέλειο αποτέλεσμα που θες: μια ίσια γραμμή που θα περιγράφει τις άνω βλεφαρίδες χωρίς κενά, διακεκομμένα σημεία ή μουτζούρες. Πράγματα που απαιτούν είτε να έχεις σπουδάσει επαγγελματικό μακιγιάζ είτε να έχεις ξοδέψει άπειρες ώρες εξάσκησης στον καθρέφτη σου. 

Δες επίσης: Office beauty looks | Τα do's & dont's του μακιγιάζ γραφείου

Όλα αυτά βέβαια μέχρι να κυκλοφορήσουν τα πολύ χρήσιμα tutorials στα social media, που περιέχουν πολύτιμα tips & hacks μακιγιάζ, που μοναδικό σκοπό έχουν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. 

Ένα τέτοιο μικρό βίντεο ξετρυπώσαμε στο Instagram, που μας δείχνει πώς να εφαρμόζουμε το eye liner με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο, μην αφήνοντας περιθώρια λάθους.

Δες επίσης: Το φυσικό μακιγιάζ που θα σε κάνει να δείξεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη

Αναλυτικότερα, η κοπέλα στο βίντεο προτείνει να ζωγραφίσεις μια έντονη κουκκίδα χρώματος με το μολύβι ματιών σου στον δείκτη, και με αυτό το δάχτυλο να προσπαθήσεις να σχεδιάσεις τη γραμμή. Κανένα πινέλο, κανένα μολύβι, μόνο το δάχτυλό σου, το οποίο θα τοποθετήσεις στην άκρη των ματιών, τραβώντας το προς τα πάνω και προς τα έξω. Έτσι, θα δημιουργηθεί μια γραμμή eye liner που όμως θα είναι πιο αχνή και πιο "αφηρημένη" από αυτή που θα δημιουργούσες με ένα μολύβι ή eye liner stylo.

Μάλιστα, η ίδια κοπέλα δοκιμάζει παράλληλα και τις δύο τεχνικές, αυτή με το δάχτυλο και αυτή με το μολύβι, συγκρίνοντας έτσι τα δύο αποτελέσματα. Εσύ ποιο προτιμάς;

Εμείς θεωρούμε ότι αξίζει μια προσπάθεια αυτό το hack αφού το χαλαρό φινίρισμα που χαρίζει στα μάτια ανήκει στα top makeup trends για φέτος.

Δες το βίντεο:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i