Οι 5 πιο hot τάσεις στα μαλλιά που θα βλέπεις παντού το καλοκαίρι του '23

Τα χτενίσματα, τα κουρέματα και τα χρώματα μαλλιών που θα σε συναρπάσουν.

street style Splash News / Ideal Image

Απ' όλες τις εποχές του χρόνου, το καλοκαίρι είναι σίγουρα η καταλληλότερη εποχή για να ανανεώσεις το στιλ των μαλλιών σου και να νιώσεις άμεσα πιο αναζωογονημένη και λαμπερή. Είτε θες να αλλάξεις χρώμα, κούρεμα ή χτένισμα, οι τάσεις μαλλιών για το φετινό καλοκαίρι είναι πιο promising από ποτέ. 

Δες επίσης: Αυτές είναι οι 3 τάσεις μανικιούρ που θα φορεθούν όσο τίποτα άλλο την άνοιξη του '23

Έτσι, οι hair experts αλλά και οι σχεδιαστές προτείνουν να "αγκαλιάσουμε" τη φυσική υφή και τύπο των μαλλιών μας και να μην προσπαθούμε με μανία να τα αλλάζουμε συνέχεια με τη χρήση της (καταστροφικής πολλές φορές) θερμότητας. Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις πολύ σγουρά μαλλιά καλό είναι να μην προσπαθείς να τα ισιώνεις καθημερινά ή και το αντίθετο, να κάνεις μπούκλες τα ολόισια μαλλιά σου. 

Το έντονο φριζάρισμα βέβαια, που καμία μας δεν μπορεί να αποφύγει λόγω της υγρασίας του καλοκαιριού, παραμένει ένα θέμα που μας απασχολεί, λύνεται εύκολα όμως με τη σωστή περιποίηση και όχι με τη χρήση εργαλείων styling.

Όσο για το καλοκαίρι του '23, τα trends θέλουν ανάλαφρα blow-outs, ζεστά και πολυτελή χρώματα στα μαλλιά, καρέ κουπ και παιχνιδιάρικα χτενίσματα.

Δες επίσης: No makeup look: Τα 3 SOS tips που ακολουθούν πιστά οι Γαλλίδες για ένα αβίαστα κομψό μακιγιάζ

Αναλυτικότερα:

Loose waves / Sexy blow outs

Τα ανάλαφρα χτενίσματα με απαλούς κυματισμούς ή χαλαρές μπούκλες, αλλά και τα 90s inspired blow-outs αλά Cindy Crawford, είναι από τα πιο σέξι και καλοκαιρινά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις διαχρονικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mao.ge (@mao.ge)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Job cut

Πρόκειται για μια παραλλαγή του αυστηρού καρέ, με το μάκρος να φτάνει στο ύψος του σαγονιού και τα μαλλιά να είναι κομμένα σε ένα μήκος. Με λίγα λόγια, πρόκειται για ένα blunt, sleek κούρεμα με ένα δυνατό vibe που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πάντοτε στιλιζαρισμένα, ακόμα κι αν δεν είναι. Αυτό το είδος κουρέματος ταιριάζει κυρίως στα πιο λεπτά μαλλιά, καθώς τα μαλλιά με περισσότερο όγκο δεν μπορούν να υποστηρίξουν αυτή την τεχνική κοψίματος. 

Sweet ginger colour

Το ginger και το strawberry blonde είναι δύο αποχρώσεις που έκαναν πάταγο πριν λίγα χρόνια, όμως συνεχίζουν να βρίσκονται στις top επιλογές πολλών γυναικών λόγω της ευελιξίας αλλά και της φρεσκάδας που χαρίζουν σε όποια αποφασίσει να τις υιοθετήσει.

Natural hair

Οι σχεδιαστές επιμένουν να αποδεχτούμε τα φυσικά μας μαλλιά, όπως ακριβώς είναι: ίσια, σπαστά, σγουρά, με φριζάρισμα ή χωρίς, όλοι οι τύποι μαλλιών είναι ωραίοι αρκεί να δείχνουν λαμπερά και υγιή. 

Braids

Οι πλεξούδες κάθε είδους δεν έφυγαν ποτέ από τη μόδα - για την ακρίβεια, συνεχίζουν να αποτελούν μια σταθερή αξία για τις περισσότερες γυναίκες που τις υιοθετούν ακόμα και σε πιο επίσημες περιστάσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i