Κυτταρίτιδα: Η πιο αποτελεσματική, μη επεμβατική, θεραπεία για να την αντιμετωπίσεις άμεσα

Φρόντισε σωστά το σώμα σου ώστε να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου το καλοκαίρι - αλλά και πάντοτε.

body iStock

Η εμφάνιση (λίγης ή περισσότερης) κυτταρίτιδας στο γυναικείο σώμα είναι απολύτως φυσιολογική σε όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως, και μάλιστα συμβαίνει από σχετικά νεαρή ηλικία. Παρ' όλα αυτά, είναι πολλές οι γυναίκες που επιθυμούν να βελτιώσουν την όψη της και να αποκτήσουν μια όσο το δυνατόν πιο λεία επιδερμίδα, απαλλαγμένη από την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Και όσο κι αν θέλουμε να απενοχοποιήσουμε την κυτταρίτιδα, είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας να θέλει να περιποιηθεί το σώμα της όπως επιθυμεί, μιας και ούτως ή άλλως το bodycare είναι μία από τις κύριες ενδείξεις αυτοφροντίδας, που δεν έχει να κάνει μόνο με επιφανειακούς λόγους.

Κι ενώ η βελτιωμένη διατροφή, ο πολύωρος ύπνος και η γυμναστική αποτελούν σημαντικές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν αισθητά στο να καταπολεμήσεις ή να βελτιώσεις την όψη της κυτταρίτιδας, υπάρχουν μερικές θεραπείες που μπορείς να κάνεις στο ιατρείο και να φανούν πολύ αποτελεσματικέςάμεσα.

Ο λόγος για τη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία, τη μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες που είναι μη επεμβατική. Είναι ανώδυνη και παρέχει τα κατάλληλα συστατικά στο βαθύτερο στρώμα του δέρματος και τα λιπώδη κύτταρα. Τα υλικά που εφαρμόζονται στις προβληματικές περιοχές μπαίνουν στον ιστό σε βάθος, προκαλώντας ελεγχόμενη παραγωγή νέων κυττάρων και κινητοποιώντας τους μηχανισμούς επούλωσης του οργανισμού. Το αποτέλεσμα είναι η ενεργοποίηση των ινοβλαστών για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Έτσι, έχουμε μακροχρόνια σύσφιξη και ένα υγιέστερο, λείο δέρμα.

Ποιο το πλεονέκτημά της; Ότι ο συνδυασμός της μεσοθεραπείας με τα νέα υλικά microlab επιτρέπουν την επίτευξη διπλού αποτελέσματος, δηλαδή βοηθoύν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και στην ανάκτηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός των δύο θεραπειών μάς επιτρέπει να έχουμε τη λιπολυτική δράση της μεσοθεραπείας μαζί με τη σύσφιξη των ιστών του χορίου.

Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά μετά από τις 2 πρώτες συνεδρίες ενώ συνολικά απαιτούνται 3 έως 10 συνεδρίες. Το καλύτερο; Η θεραπεία δεν προκαλεί κανενός είδους ερεθισμό ούτε κάποια άλλη ενόχληση.

Τη συγκεκριμένη θεραπεία μπορείς να την κάνεις στο mf DAY SPA, ενώ αυτή την περίοδο θα τη βρεις και σε έκπτωση. Ανακάλυψε περισσότερα στο https://www.mfdayspa.gr/.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i