Τα lip glosses με υαλουρονικό οξύ είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ τώρα

Χαρίζουν όγκο, ενυδάτωση αλλά και λάμψη στα χείλη.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι τα lip glosses έχουν γίνει πλέον η νέα τάση στο μακιγιάζ ενώ έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από όλα σχεδόν τα "it girls" τα τελευταία χρόνια. Κι ενώ δεν πρόκειται για κανένα νέο προϊόν - για την ακρίβεια, υπάρχει στην αγορά σχεδόν 100 χρόνια, με το πρώτο gloss ever να δημιουργείται το 1932 -, η αλήθεια είναι ότι είχαν χάσει λίγο τη δημοτικότητά τους τελευταία. Πολλές είναι οι γυναίκες που δεν συμπαθούσαν την κολλώδη υφή τους, ενώ δεν βόλεψαν ιδιαίτερα ούτε την περίοδο της πανδημίας με τις μάσκες προσώπου, όταν ούτως ή άλλως είχαμε εγκαταλείψει όλα τα προϊόντα χειλιών. 

Δες επίσης: 3 κομψά χτενίσματα, ιδανικά για σένα που είσαι καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο (ή βάφτιση)

Ωστόσο, οι νέες τάσεις μακιγιάζ που θέλουν όλο και πιο πολύ μια φυσικότητα και απλότητα στο πρόσωπο, τα έφεραν ξανά στο προσκήνιο. To lip gloss άλλωστε είναι το Νο. 1 προϊόν που θα σου χαρίσει μια λάμψη, διακριτικό χρώμα και ενυδάτωση, ενώ σχεδόν πάντα θα κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο ζουμερά και σαρκώδη, με τον πιο φυσικό τρόπο. 

Εμείς ανακαλύψαμε το Gloss n’ Go, το νέο lip gloss της MD Professionnel με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε που προστατεύει τα χείλη, δίνει όγκο, βελτιώνει το περίγραμμα και διορθώνει τις λεπτές γραμμές. Επιπλέον, χαρίζει λαμπερή όψη στα χείλη και αποτρέπει την ξηρότητά τους, αφήνοντάς τα απαλά και ενυδατωμένα. Με απαλή και λεπτή υφή που δεν κολλάει και glossy φινίρισμα, μπορεί να εφαρμοστεί είτε μόνο του, είτε πάνω από το κραγιόν για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Δες επίσης: Barbie Botox: Ποια είναι αυτή η μορφή botox που έχει κάνει θραύση στο TikTok;

σ

σ

σ

Το καλύτερο; Θα το βρεις δώρο στο Στο SHAPE Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί από σήμερα, σε 3 υπέροχες αποχρώσεις! Μην το χάσεις!

Shape Σεπτεμβρίου 2023

Shape

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i