Strawberry Jello Nails: Η πιο κομψή επιλογή μανικιούρ για τη μεταβατική αυτή εποχή

Το αγαπημένο μανικιούρ της Hailey Bieber και άλλων διάσημων "it girls".

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Τα Strawberry Jello Nails είναι η νέα τάση μανικιούρ που έχει ενθουσιάσει τις πιο κομψές γυναίκες τη μεταβατική αυτή εποχή. Ο Σεπτέμβρης άλλωστε είναι παραδοσιακά ο μήνας που, συχνά, δεν ξέρουμε πώς να ντυθούμε και τι χρώματα να φορέσουμε (στο μακιγιάζ, στο μανικιούρ, στα αξεσουάρ), ώστε να μην δείχνουμε "εκτός εποχής".

Δες επίσης: "Strawberry Girl Makeup": To viral καλοκαιρινό μακιγιάζ που θα κάνουμε και το φθινόπωρο

Τα strawberry jello nails ανήκουν σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία των "μεταβατικών" χρωμάτων, των χρωμάτων δηλαδή που ισορροπούν μεταξύ καλοκαιρινών και φθινοπωρινών τόνων και άνετα μπορείς να φοράς ολόκληρο τον Σεπτέμβρη. Πρόκειται για το σκούρο φραουλί χρώμα που μοιάζει πολύ με το φλογερό κόκκινο, αλλά έχει πιο πολλούς φούξια υποτόνους για να θυμίζει το γλυκό χρώμα της φράουλας. Μοιάζουν πολύ με τα strawberry nails που ήρθαν στην επικαιρότητα πριν λίγο καιρό, με τη διαφορά ωστόσο ότι είναι λίγο πιο σκούρα, ώστε να ταιριάζουν με τη φθινοπωρινή μας διάθεση. Επιπλέον, αυτή η εκδοχή θέλει τα νύχια να έχουν ένα έντονα γυαλιστερό τελείωμα σαν τζελ. 

Δες εδώ: 5 τάσεις μανικιούρ που θα κυριαρχήσουν φέτος το φθινόπωρο

Φυσικά, όπως συνέβη και με το strawberry makeup, του οποίου ήταν δημιουργός, η Hailey Bieber υιοθέτησε ήδη την τάση. Το ίδιο και άλλα "it girls" όπως η Sofia Richie. 

Δες πώς δείχνουν:

Hailey Bieber
Splash News / Ideal image

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i