Τι είναι το "Mascara Cocktailing" για το οποίο μιλούν όλοι στα social media;

Μια νέα τεχνική στο μακιγιάζ που θα σου χαρίσει υπέροχες βλεφαρίδες, σαν ψεύτικες.

Gigi Hadid Splash News / Ideal Image

Ανάμεσα στις άπειρες τάσεις και τεχνικές μακιγιάζ που κυκλοφορούν στην κυριολεξία κάθε μέρα, ξεχωρίσαμε το "Mascara Cocktailing", ένα trend που εγγυάται ονειρεμένες βλεφαρίδες. 

6 SOS tips για να εφαρμόσεις τέλεια τη μάσκαρα

Τι ακριβώς σημαίνει όμως το Mascara Cocktailing; Όπως υπονοεί και η ονομασία του, πρόκειται για μια μέθοδο κοκτέιλ στις μάσκαρα, όπου εφαρμόζονται στις βλεφαρίδες δύο ή και τρεις μάσκαρα με διαφορετικές ιδιότητες παρά μία και μοναδική (ακόμα κι αν συνδυάζει πολλά οφέλη). Η ανάγκη για τη δημιουργία αυτής της τάσης προέκυψε καθώς οι υποστηρικτές του trend δηλώνουν ότι οι all in one μάσκαρα δεν αποδίδουν τα αποτελέσματα που θα ήθελαν. Ο πιο safe τρόπος είναι, θεωρούν, να έχεις από μία μάσκαρα που θα χαρίζει μόνο διαχωρισμό / μήκος /όγκο / καμπυλότητα και να τις εφαρμόζεις τη μια πάνω από την άλλη, έτσι ώστε να είσαι σίγουρη ότι οι βλεφαρίδες σου θα αποκτήσουν το υπέροχο αποτέλεσμα που ονειρεύεσαι.

Το πανεύκολο trick για να αποκτήσεις μακριές, πυκνές βλεφαρίδες

Έτσι, αν θες μήκος, όγκο και διαχωρισμό, μπορείς να εφαρμόζεις τις μάσκαρα που προσφέρουν τα αντίστοιχα οφέλη. Αν θες και χρώμα (πχ μωβ ή πράσινο), απλά ολοκληρώνεις το μακιγιάζ με αντίστοιχη μωβ μάσκαρα. Αν πάλι θες και φροντίδα, μπορείς να περάσεις ένα serum mascara στο τέλος για να τις ενυδατώσεις αλλά και να τις διαχωρίσεις.

Αδύναμες βλεφαρίδες που πέφτουν; Τα lash serums που θα σε βοηθήσουν να τις δυναμώσεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i