Sarah Jessica Parker: Ο αντιγηραντικός ορός με βιταμίνη C που λατρεύει είναι value for money

Δεν κοστίζει πάνω από 30 ευρώ και χαρίζει άφθονη λάμψη στην επιδερμίδα.

Sarah Jessica Parker Splash News / Ideal Image

Η Sarah Jessica Parker ανήκει στις γυναίκες που ακολουθούν ένα πολύ απλό τελετουργικό περιποίησης και μακιγιάζ, ενώ δεν συνηθίζει να ξοδεύει υπέρογκα ποσά στα καλλυντικά που επιλέγει. Με λίγα λόγια, της αρέσει να φροντίζει μεν την επιδερμίδα της αλλά με value for money κρέμες και ορούς, χωρίς ωστόσο να το παρακάνει. Παράλληλα, κάτι που λατρεύουμε σε εκείνη είναι ότι έχει αποδεχτεί την ηλικία της και το (φυσιολογικό) γεγονός της γήρανσης, πράγμα που αποδεικνύει και εμπράκτως αφού δεν μάχεται τον χρόνο. 

Jennifer Aniston: Το tip που ακολουθεί καθημερινά για (φυσικό) λίφτινγκ προσώπου στο σπίτι

Όπως έχει δηλώσει και η ίδια πολλές φορές, ακολουθεί τα πολύ βασικά skincare steps που περιλαμβάνουν έναν ορό προσώπου, μια ενυδατική κρέμα με αντιγηραντική δράση και το αντηλιακό της. Αρκετά μίνιμαλ, σωστά; Αυτό που μας έκανε εντύπωση ωστόσο είναι ότι το αγαπημένο της σέρουμ προσώπου είναι ένα πολύ οικονομικό προϊόν, που δεν ξεπερνά τα 30 ευρώ σε τιμή. Πρόκειται για έναν ορό με βιταμίνη C για λάμψη και αντιοξείδωση, που βοηθά σημαντικά την επιδερμίδα της να παραμένει υγιής και λαμπερή, με ομοιόμορφη όψη. Μάχεται τους εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες που προκαλούν οξείδωση στην επιδερμίδα (και άρα τη γνωστή θαμπάδα), αλλά και αποδυνάμωση του επιδερμικού φραγμού με συνέπεια την εμφάνιση ρυτίδων και άλλων σημαδιών γήρανσης (πανάδες, κηλίδες κλπ).

Όλα τα (σωστά) steps περιποίησης για ενυδατωμένα χείλη ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα

Τα οφέλη της βιταμίνης C

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η βιταμίνη C είναι ένα θαυματουργό στοιχείο δρώντας πολυεπίπεδα: πρόκειται για την ισχυρότερη υδατοδιαλυτή βιταμίνη του οργανισμού μας με αναμφισβήτητα οφέλη γι᾽αυτόν, αφού προστατεύει από τη φωτογήρανση, καταπολεμά τις δυσχρωμίες, βελτιώνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας, διατηρεί τη φυσική υγρασία της και ενισχύει την αντηλιακή προστασία αλλά και την παραγωγή κολλαγόνου. Ειδικά το τελευταίο έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της όψης των λεπτών γραμμών αλλά και την πλήρη φωτεινότητα στο δέρμα, που δείχνει (και είναι) πολύ πιο νεανικό.

Όσο για τον αγαπημένο της ορό, αυτός είναι ο Multi Correxion Revive + Glow της RoC που κοστίζει περίπου 25 ευρώ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και στον λαιμό.

roc

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i