Selfi hair και selfi filler | 2 θεραπείες μόνον για άντρες!

Δύο αποτελεσματικές θεραπείες με συνδυασμό επιστήμης και φύσης, για κάθε άνδρα που δεν διστάζει να φροντίσει και τον εαυτό του.

man istock

Έχει έλθει η στιγμή που ο σύγχρονος άνδρας, εκτός από την επαγγελματική καριέρα ή την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, παίρνει στα χέρια τη δύναμη της εικόνας του, χωρίς να νιώθει πλέον καμία ενοχή για την ανάγκη που αισθάνεται να φροντίζει τον εαυτό του όσο καλύτερα γίνεται.

Γυμνάζεται συστηματικά, προσέχει τη δίαιτά του, καταναλώνει συμπληρώματα διατροφής και, ναι, χρησιμοποιεί όλα τα όπλα της επιστήμης της αισθητικής δερματολογίας προς όφελος του.

Θεραπείες selfi hair και selfi filler

"Πρόσφατα, στο πεδίο της δημιουργίας καλύτερης εικόνας του σύγχρονου άνδρα έρχεται η αναγεννητική ιατρική, η οποία πέρα από την ανάρρωση μετά από αθλητικούς (ή μη τραυματισμούς), έχει την ικανότητα να προσθέτει πόντους αυτοπεποίθησης στο πρόσωπο και στα μαλλιά ενός άνδρα κάθε ηλικίας", λέει η δερματολόγος-αφροδισιολόγος ∆ρ Αργυρή Αθ. Καπελλάρη, εξηγώντας: "Με μια μόνο συνεδρία, η θεραπεία selfi hair για το αδύναμο τριχωτό ή selfi filler για το πρόσωπο και το κουρασμένο βλέμμα, μπορεί να δώσει άμεσες λύσεις με διάρκεια ετών. Στην ουσία, οι συγκεκριμένες θεραπείες αφορούν στην εξέλιξη του nanofat transfer και της αναγεννητικής ιατρικής με
βάση τα εξωσώματα και τα βλαστοκύτταρα".

Πώς γίνεται η διαδιακασία;

Όπως αναφέρει η ∆ρ Καπελλάρη, πρόκειται για μια απλή διαδικασία, όπου με τοπική αναισθησία λαμβάνεται από το σώμα επιφανειακό λίπος. Στη συνέχεια, με ένα ειδικό σύστημα το λίπος επεξεργάζεται την ίδια στιγμή και αντλείται όλο το φυσικό, αυτόλογο, ενεργό δυναμικό που υπάρχει για ανάπλαση ιστών, γεμάτο αυξητικούς παράγοντες και εξωσώματα. Κατόπιν, είτε με μικροκάνουλες είτε με μικροενέσεις, ο εξειδικευμένος ιατρός προχωρά σε ατραυματική ενεργοποίηση του κολλαγόνου ή του τρίχινου θύλακα.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα;

"Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό, σταδιακό και ουσιαστικό, χωρίς ερεθισμό ή αποκλεισμό από τις κοινωνικές δραστηριότητες. ∆εν θα μπορούσε ο συνδυασμός επιστήμης και φύσης να ήταν λιγότερο από το άριστο", τονίζει η ∆ρ Καπελλάρη, προσθέτοντας ότι οι θεραπείες selfi filler selfi hair βοηθούν στην ανάδειξη της ποιότητας του δέρματος, στην επαναφορά της σφριγηλότητας σε δύσκολες περιοχές (π.χ. λαιμός), στην τόνωση του κουρασμένου βλέμματος αλλά και στην καταπολέμηση της αλωπεκίας.

Ευχααριστούμε τη δρα Αργυρή Αθ. Καπελλάρη, Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο, τ. Επιστημονική Συνεργάτιδας του νοσοκομείου "Α. ΣΥΓΓΡΟΣ", εξειδεικευθείσα στην αισθητική δερματολογία, μέλος AFME - Γαλλία, ESCAD, ECAM, EADV και στις laser εφαρμογές.  www.kapelari.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i