Πώς θα έλκεις τον κόσμο γύρω σου σαν μαγνήτης

Οι κανόνες που θα σε κάνουν «μαγνήτη» για να κλέβεις τις εντυπώσεις όπου σταθείς και όπου βρεθείς.

Τα μυστικά για να ελκύεις τον κόσμο γύρω σου

Είναι δύσκολο. Θέλει κόπο και τρόπο. Το να συγκεντρώνεις την προσοχή των ανθρώπων γύρω σου και να μαγνητίζεις τα βλέμματα δεν είναι απλά ένα προνόμιο της εμφάνισης. Υπάρχουν (και) άλλα πράγματα που μετρούν και αν μπορέσεις να τα αναπτύξεις, αν όλα έχουν πάει καλά, θα αυξήσεις τη γοητεία σου στο φουλ και θα είσαι (κάτι σαν) η «σταρ» της βραδιάς.

Ακολουθούν οι κανόνες και τα μυστικά των ανθρώπων που λειτουργούν σαν «μαγνήτες», αυτών που οι υπόλοιποι θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση τους.

Σήμα κατατεθέν

Χρειάζεσαι μια μοναδική εικόνα. Αυτό δεν έχει να κάνει με την ομορφιά αλλά με εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις και να σε θυμούνται όλοι. Μπορεί να είναι κάποια έκφραση του προσώπου, μια χειρονομία, το στυλ επικοινωνίας ή ένα ρούχο. Ο Charlie Chaplin για παράδειγμα είχε σήμα κατατεθέν το μουστάκι, το κοστούμι και το μπαστούνι που κρατούσε ενώ ποιος δεν έχει συνδυάσει τη Marilyn Monroe με το ξανθό μαλλί και την ελιά στο πρόσωπο;

Μεγάλα όνειρα

You have a dream. Για να κάνεις τους ανθρώπους να σε προσεγγίσουν και να σε εκτιμήσουν ως μοναδική προσωπικότητα, πρέπει να έχεις ένα βαθύτερο λόγο ύπαρξης. Φιλοδοξίες, στόχους, επιθυμίες να αλλάξεις κάτι στον κόσμο και να προσπαθείς για κάτι θα σε κάνουν πιο ενδιαφέροντα στα μάτια κάποιου. Γιατί άνθρωπος δίχως όνειρα, βιβλίο χωρίς ιδέα.

Διάβασε περισσότερα στο gr.askmen.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i