Τα ζευγάρια μοιάζουν μεταξύ τους; Μάθε το με αυτό το τεστ!

Εάν ισχύει ότι τα ζευγάρια μοιάζουν μεταξύ τους ήρθε η ώρα να το διαπιστώσεις!

ζευγάρια που μοιάζουν μεταξύ τους istock

Τα περισσότερα ζευγάρια έχουν ορισμένες ομοιότητες στο πρόσωπο, που, σύμφωνα με ειδικούς, μπορούν επίσης να αποκαλύψουν χαρακτηριστικά της σχέσης. Για να διαπιστώσεις κατά πόσο εκπληρώνετε τις αναγκαίες προδιαγραφές, κάνε αυτό το τεστ.

Κάνε το τεστ

Πάρε δύο δικές σου φωτογραφίες και δύο του συντρόφου, όπου στη μία να χαμογελάτε και στην άλλη όχι. Εάν μπορείς διόρθωσε το μέγεθός τους ώστε τα κεφάλια να έχουν το ίδιο μέγεθος (η απόσταση ανάμεσα στην κόρη του ματιού και τη γραμμή των χειλιών πρέπει να είναι ίδια). Τύπωσέ τες και ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για να δεις σε ποια κατηγορία ανήκετε.

Ευτυχισμένα ζευγάρια: AΥΤΟ είναι το #1 πράγμα που κάνουν (λέει έρευνα)

Οι 3 κατηγορίες

Οι τρεις κατηγορίες οπτικής έλξης, "Harmonism", "Echoism" και "Prima Copulism", περιγράφουν την αρχική σπίθα που νιώθεις όταν κάποιος σου αρέσει απλά κοιτάζοντάς τον, χωρίς να γνωρίζεις ακόμα τίποτα για την προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα ή το υπόβαθρό του, είναι καθαρά οπτικό. Γενικά μας ελκύουν άτομα που είτε μας θυμίζουν οπτικά τον εαυτό μας είτε κάποιο βασικό πρόσωπο της ζωής μας (μητέρα/πατέρας/νταντά) όταν ήμασταν μικροί. Υπάρχουν 3 κατηγορίες:

1) ζευγάρια των οποίων τα πρόσωπα έχουν την ίδια αναλογία
2) ζευγάρια των οποίων τα πρόσωπα έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά εμφάνισης (σχήμα ματιών, σχήμα στόματος κ.λπ.)
3) ζευγάρια όπου κάποιος έχει χαρακτηριστικά που του θυμίζουν τη μητέρα/πατέρα/νταντά κ.λπ.

Για παράδειγμα η σχέση του Καρόλου με τη Νταϊάνας και την Καμίλα.

karolos

Ο Κάρολος με τη Νταϊάνα ανήκουν στους echoists, αφού μοιάζουν μεταξύ τους ενώ η σχέση του Κάρολου με την Καμίλα ανήκει στην κατηγορία Prima copulism, αφού η Καμίλα μοιάζει εξαιρετικά με τη νταντά του Κάρολου!

Kamila

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ

1. Echoism

Δίπλωσε τις τυπωμένες φωτογραφίες σας κάθετα στη μέση και βάλ'τες πάνω από του συντρόφου σου. Ταίριαξε τη δεξιά πλευρά της φωτογραφία που χαμογελάς με την αριστερή δική του και αντίστροφα με τις φωτογραφίες στις οποίες δε χαμογελάτε. Ψάξε για ομοιότητες στο σχήμα των φρυδιών, της γραμμής του πάνω βλεφάρου και της γραμμή του πάνω χείλους. Αν είναι παρόμοια ως προς το γενικό σχήμα τους (το πάχος δεν έχει σημασία), τότε είστε echoists.

Διάσημοι echoists: Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Τι σημαίνει: Οι echoists έχουν την τάση να έχουν παρόμοιες προσωπικότητες και να θεωρούν ο ένας τον άλλο τον καλύτερό τους φίλο. Βλέπουν με την ίδια οπτική πολλά ζητήματα κι έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

2. Harmonism

Δίπλωσε τις φωτογραφίες διαγώνια, στη μέση, και βάλ' τες πάνω από του συντρόφου σου όπως πριν. Οι harmonists έχουν τις ίδιες αναλογίες προσώπου, οπότε η απόσταση ανάμεσα στο κάτω βλέφαρο και τη βάση τη μύτης και η απόσταση ανάμεσα στη βάση τη μύτης και τη γραμμή που ενώνονται τα χείλη πρέπει να είναι παρόμοια.

Διάσημοι Harmonists: Blake Lively - Ryan Reynolds.

Τι σημαίνει: Συμπληρώνετε ο ένας τον άλλο και νιώθετε άνετα μαζί.

3. Prima copulism

Στην περίπτωση αυτή μοιάζεις με τον πρώτο δυνατό δεσμό του συντρόφου σου (συνήθως τη μητέρα, τον πατέρα ή τον κηδεμόνα). Η ομοιότητα έγκειται στην "όψη” ενός ατόμου, όχι στις αναλογίες ή το σχήμα του προσώπου.

Διάσημοι prima copulists: Κάρολος και Καμίλα.

Τι σημαίνει: Αν κάποιος αγαπιέται με prima copulism τρόπο, είναι πολύ έντονο κι ο ένας σύντροφος είναι αφοσιωμένος στον άλλο. Ωστόσο, αυτή η σχέση μπορεί να είναι κάπως μονόπλευρη.

Θεραπεία ζεύγους: Τι οδηγεί συνήθως τα ζευγάρια στον ψυχοθεραπευτή;

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i