Το πιο εύκολο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για να αναβαθμίσουμε τη σεξουαλική ζωή

Όσα χρόνια και αν μετράει η σχέση σου, δώσε μια ευκαιρία στο «ένα στα γρήγορα» και αναβάθμισε τη σεξουαλική σου ζωή.

young-couple-in-love-lying-embracing-in-bed-picture-id1057126270

«Γρήγορο σεξ» ή αλλιώς «εδώ και τώρα»: και τα δύο εννοούμενα με απόλυτους όρους. Οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, αυτήν εδώ τη στιγμή ανεξάρτητα από το αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και ιδανικές. Συνυφασμένο με το απόλυτο πάθος, την έντονη σαρκική επιθυμία και τη μικρή διάρκεια, η οποία δεν ξεπερνά τα 5 λεπτά. Το «ένα στα γρήγορα» μπορεί να προσφέρει στη σχέση σου όλη τη διέγερση και την ένταση που απολάμβανες στα πρώτα μόλις ραντεβού, τότε που δεν τον άφηνες και δε σε άφηνε σε «ερωτική» ησυχία.

Το γρήγορο σεξ είναι παρεξηγήσιμο

Πολλές εξ ημών έχουμε το «γρήγορο σεξ» παρεξηγημένο. Θεωρούμε πως σημαίνει κακό σεξ, χωρίς συναίσθημα ή σεξουαλική διείσδυση, που συνεπάγεται τη γρήγορη εκσπερμάτιση του άνδρα. Κι όμως, οι σεξοθεραπευτές υποστηρίζουν πως ένα «quickie» πρέπει να αποτελεί μια από τις ερωτικές επιλογές. Σαφέστατα θεωρούν κύριο συστατικό της υγιούς σεξουαλικής ζωής την παρατεταμένη και με πολλά προκαταρκτικά ερωτική επαφή, ενθαρρύνουν όμως τα ζευγάρια να είναι ρεαλιστές και ανοιχτοί σε οτιδήποτε διανθίζει και εμπλουτίζει την κοινή τους ερωτική ζωή.

Διάβασε επίσης: 56 συμβουλές για να ανανεώσετε το σεξ που κάνετε

Ποιο είναι το μυστικό;

Η ποικιλία! Με τον άνθρωπο που μοιράζεσαι το κρεβάτι σου μπορείς να τα δοκιμάσεις όλα, αρκεί φυσικά να το επιθυμείτε και οι δυο. Δοκίμασε ένα βράδυ το «γρήγορο σεξ», ένα άλλο το αργό και αισθησιακό, ένα άλλο το παιχνίδι με ερωτικά βοηθήματα κ.λπ. Το πιο σημαντικό είναι να μην παγιώσεις το σεξ, προσδίδοντας του μόνο μία και συγκεκριμένη μορφή και τακτική. Το στοιχείο της έκπληξης, της εναλλαγής, αλλά κυρίως η αίσθηση ότι θέλετε και οι δυο να ανακαλύπτετε διαρκώς τα ερωτικά σας όρια, τις ερωτογενείς ζώνες αλλά και τις φαντασιώσεις σας θα αναγάγει την ερωτική σας ζωή στο δυνατό σας σημείο!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i