Πρώτο Ραντεβού: Οι ερωτήσεις που θέλει να σου κάνει (αλλά αποκλείεται να ακούσεις)

Φυσικά και θέλει να μάθει κάτι σχετικά με τον πρώην σου!

firstdateerotiseis

Τα πρώτα ραντεβού ανέκαθεν αποτελούσαν το δοκιμαστικό για το ξεκίνημα κάθε πιθανής σχέσης. Και ενώ μερικές ερωτήσεις είναι αρκετά αναμενόμενες προκειμένου να γνωριστείτε καλύτερα και να σπάσει ο πάγος, κάποιες άλλες περνούν σίγουρα από το μυαλό του αλλά δεν θα τολμούσε ποτέ να τις ξεστομίσει.

Μην αναρωτιέσαι άλλο και διάβασε παρακάτω:

Πώς είναι πραγματικά η οικογένεια σου;

Παρ’όλο που δεν πρόκειται για κάτι με το οποίο θα έρθει σύντομα αντιμέτωπος, αν όλα πάνε καλά και τα πράγματα μεταξύ σας σοβαρέψουν, η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση θα ήταν πολύ χρήσιμη. Θα ήθελε, για παράδειγμα, να μάθει αν έχεις έναν θείο που σε κάθε οικογενειακό τραπέζι θα κάνει απρεπή και κακά σεξουαλικά αστεία ή έναν επικριτικό γονιό που θα δείχνει με κάθε ευκαιρία την δυσαρέσκεια του προς την επαγγελματική του επιλογή.

Τι σε έκανε να πάρεις την απόφαση να βγεις μαζί μου;

Μήπως είσαι πρόθυμη να βγεις ραντεβού με όποιον εκδηλώσει το ενδιαφέρον του; Μήπως τον λυπήθηκες και πρόκειται για μία έξοδο ελεημοσύνης; Τον θεωρείς όμορφο και γοητευτικό ή τα αστεία του μηνύματα σε έκαναν να τον συμπαθήσεις; Θα ήθελε πάρα πολύ να μάθει τι σε έκανε πραγματικά να κανονίσεις αυτό το ραντεβού.

Διάβασε περισσότερα στο missbloom.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i